Strandvägen 1

Lördagen bjöd ju faktiskt på ett riktigt dröm väder. Vi tog en prommis ner till djurgården och gick omkring där tills vi skulle möta upp våra familjer plus vänner för en påsklunch.

Vi åt så mycket bra mat. Åt en förrätt med betor och chevré som smakade helt sjukt bra (konstigt eftersom det var getost i eller hur?) och till huvudrätt blev det burgare. Vi varvade med en hel del hot shots och vin så när klockan blev fem var ingen sugen på att åka hem.

Vi gick några meter till Teaterbaren där vi tog in mer drinkar. Drack en drink med massa ingefära som var galet god och så delade vi på Gino. Alltså den efterrätten är ju bästa kombinationen. God glass, goda frukter och vit choklad.
Vid 9-tiden tog vi en taxi hem och jag somnade så fort vi kom hem. Tror det var lördagen med lite för kalla kläder gjorde mig sjuk..

Nu har vi precis firat Nicki som fyller 16 år idag!! Tiden går fort :) Jag måste hem en snabbis (vi sov ute i Djurs igår) och byta om innan det är dags att fortsätta födelsedagsfirandet.

Gillar

Kommentarer