Sturebadet med Dasha och Oral-B

Nu slutade ju min dag inte så bra igår MEN jag hade 2 riktigt avslappnade timmar på sturebadet innan mitt breakdown. Vi möttes vid 16-tiden för att åka upp till en våning på spat. Där hade Dasha och Oral-B styrt ihop ett så mysigt event med smoothies,chiapudding och allt där till.

Ja ni ser väl?? SÅ gott!

@moamattsson aka ängel och jag

Var också där med Hanna, Molly och Anna

Sen fick se Dasha borsta tänderna framför den telefonen. Tandborsten är kopplad till telefonen så man ser vart man borstar och när man är klar. Super smart plus att det såg riktigt kul ut. Jag kör ju eltandborste sen innan då jag vet hur bra det är, inte haft ett enda hål eller något sen jag började. Tandläkaren behövde inte ens ta bort tandsten sist jag var där. Nu är jag bara glad att jag fick en guldig fin tandborste med mig hem :)

Jag och Anna <3

"efter" själva eventet hade vi spat för oss själva

FOTO: Lisa Höök

Vi började med att sminka av oss innan vi körde en hel spakur. Peeling, shampo och balsam

Sen på med kalla handduksmössor (önska jag hade bild på detta men vi sa att vi skulle ha en fotofri kväll) som vi hade med in i bastun. Sen tre varv i den kalla poolen (dör va det är naajs). Sen ansiktsmask och in i ångbastun. Ja ni kan ju tänka er hur ren och fin man kände sig efter. Len hy och alldeles rödrosig.

Tack Dasha och Oral-B för en super trevlig kväll! Nu ska jag strax möta upp Josse, överraskade henne med att vi skulle bli fixade på Styleport innan vi åker hem till henne för en drink hon har

Gillar

Kommentarer

matildadanielssons
matildadanielssons,
Vilken mysig dag <3
nouw.com/matildadanielssons
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Åh vad härligt det ser ut! Och bästa tandborstarna 😊 Ser ut att vara fina goodiebags också.
nouw.com/pengarellerpyssel
Annie
,
Var kommer din fina jeansskjorta ifrån? 😊
lovisawallin
lovisawallin ,
den kommer ifrån Rails (ett favvomärke med super snygga och sköna skjortor!!) kram
nouw.com/lovisawallin