Studera utomlands tillsammans med EF

Inlägget är i samarbete med EF

I 6 månader bodde jag och bästis vid Bondi beach i Sydney

Innan jag skriver något så vill jag bara säga grattis Sverige!! Fyfan va kul att vi är vidare :) nåväl, I samarbete med EF så tänkte jag faktiskt tipsa er läsare om deras val till er att plugga utomlands. Jag själv åkte ett år efter studenten till Australien med min bästavän. Nu pluggade vi inte där utan valde att jobba (vilket jag ångrar idag, stressen att hitta jobb osv. plus att mycket roligare att plugga och bra sätt att lära känna nya vänner) MEN det var själva upplevelsen att få testa på att bo utomlands, se och uppleva en annan kultur på en helt annan nivå än när man bara är på semester.

Klicka här för att läsa mer vad EF kan erbjuda dig om du är sugen på att studera utomlands

Vi surfade, red på hästar i sinnessjuk miljö, jobbade arslet av oss på en kebabrestaurang, festade dag och natt (bodde typ på klubben Ivy och åkte alltid någon hiss som var fylld med konstgräs upp haha) , mamma kom och hälsa på, brorsan och hans tjej kom också och hälsa på och vi hade helt enkelt världens bästa liv därborta <3 blir så varm i hjärtat när jag ser dom här bilderna. Australien var verkligen en av dom bästa upplevelserna jag haft.

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
GunnarsonSofie
GunnarsonSofie,
Jag var i Sydney för några år sedan med EF, var en sådan sjukt kul upplevelse 😃 älskar verkligen Australien, så rekommenderar verkligen!!
nouw.com/gunnarsonsofie