Stulna skor, cykla i louboutains och fira kärleken

Igår skulle vi fira B då vi båda var sjuka på hans riktiga födelsedag förra veckan. Så efter jobbet styrde vi våra cyklar till Escalier där vi drack lite skumpa och snackade om allt och ingenting innan det var dags att möta upp hans familj på Sturehof. Mer såna här kvällar behöver jag i mitt liv

Väl på Hofen var det presentöppning och han fick bland annat en jätte fin klockhållare från Louis Vuitton och en tröja från Gant (som garanterat kommer hamna i min garderob om några dagar hihi). Sedan åt vi god mat och skålade massa. Vi lyckades charma till oss köttbullarna som egentligen bara serveras på helgerna. Man älskar en restaurang med en känsla för service, många som tappar det på vägen.

Nicki, jag och Demi
B's systrar och jag som sitter och har kul åt någonting. Fun fact att jag faktiskt kände Demi innan jag lärde känna B. En kväll när hon hade fest hemma hos sig så råkade jag och Michelle och somna i deras föräldrars sovrum (utan att veta om att dom skulle komma hem, vi hade liksom tänkt crasha där haha). Något år efter det "kidnappade" B och en killkompis mig till hans land efter en kväll på Sandhamn. Tänk om man vetat att vi skulle bli sambos då liksom haha

mmm.. magen kurrar. Finns ingenting bättre en ett par riktigt bra köttbullar med potatispuré.

Hur fin var inte den här efterrätten? Man ville ju inte ens äta upp den utan bara låta den stå där och se fin ut

Sen cyklade jag och min älskling hem. och ja jag cyklade hem i mina louboutins.
Hade tänkt byta till sneakers eftersom mina fötter gjorde så ont men hade glömt dom i min cykelkorg och så har någon äcklig människa tagit dom. Förstår inte ens vem som vill ha ett par inte längre vita sunkiga gympadojjor. menmen grattis till dig. Hur fina är inte våra cyklar btw? är lite besviken dock att B fick svarta cykeldäck, ska fråga om det går att byta.

Det var min underbara måndag i alla fall :) Nu har jag och Ebba precis tränat och ska se till att laga ihop en sen middag. Är vrålhungrig..

var tsId=2488928;

Gillar

Kommentarer