Sunday

God morgon hörni! Hade verkligen en riktigt mysig söndag!

Började dagen med att podda 09:00 i vanlig ordning (nya avsnittet ligger uppe nu, vi pratar om Hannas dejt, Corona och hur det egentligen går för Todd på förskolan!

Efter podd åkte jag hem och hämtade B och T

Tajts - karitraa / sweatshirt - Här (reklamlänk)

Jag craveade nämligen Sandhäxan som man hört så mycket om. Vi tog varsin grillen cheese sandwich och så delade vi på en ”fattig riddare” till efterrätt. WOW va gott det var, kommer definitivt gå tillbaka.

Vi tajmade in lunchen med att T sov. Mysigt att få lite tid bara vi två. Vi åt och kollade på American Pie haha. Nostalgi.

Vi avslutade med att storhandla, och sen beställde vi pizza från Meno Male. Jag älskar foodoras tjänst pick-up. Så man kan beställa tid och sen bara plocka upp. Så smidigt.

Idag måndag och jag tror det blir en jobbdag hemma. Känner mig allmänt blek och tråkig just nu så har ingen faktiskt ingen lust att ens försöka fixa mig heh

Dom ringde från förskolan innan lunch och sa att T var hostig så fick hämta honom. Dock har han inte hostat något sen vi kom hem men han får vara hemma för säkerhetsskull imorgon med.

Har lite dåligt samvete för har verkligen jobbat idag medan han varit hemma. Känns inte schysst men å andra sidan har han ändå velat kolla Frost och leka själv och jag fick en väldigt produktiv dag ändå. Fixade mig och fotade, spelade in 2 samarbeten och ja nu checkar jag ut helt enkelt

Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Men så mysig söndag du har haft!
nouw.com/simoneeriksson