Surprise Party

Alltså herregud vilken rolig kväll vi hade igår.Jag skrev ju här att vi skulle ha en middag hemma hos oss med Daniel och Viktoria men jag hade istället styrt ihop en liten överraskningsfest till B som fyller 25 på måndag. Jag mådde så jäkla dåligt (var ju fortfarande sjuk) men fick så mycket hjälp av B's familj och bästis att fixa allt. Låg liksom och sov till klockan sex (en timme innan gästerna skulle komma). Det blev i alla fall SÅ lyckat. TACK TILL ALLA SOM KOM <>

Hade på mig så mycket smink igår haha, behövde täcka mitt sjuka face med något. Här tar vi lite bilder innan alla gäster kom. Daniel hade lurat iväg B på lasertag och en öl innan dom skulle komma hem till oss.

När B kom hem stod jag på stegen med Viktoria vid sidan av mig och sa att proppen gått. Han tänder hallampan och tror jag är dumhuvudet eftersom ljuset visst fungerar och jag står där och trycker på alla knappar haha.Hoppar ner för stegen och så fort han stänger badrumsdörren och får bort stegen så hoppar alla fram haha han blev så jäkla rädd. Hade i för sig också blivit det om någon hade skjutit konfetti på mig

Här leker jag och Viktoria med lite ballonger haha

Snygg Nicki kom förbi en snabbis (enbart för att sno mina väskor och sen gå)

Älskade Shirran är äntligen hemma!! hur snygg och brun är hon inte?

Har typ tusen bilder från kvällen. Är typ med på alla haha nästan så man tror att hela kvällen gått åt att be folk ta bilder haha. Hade i alla fall så kul och trots att jag mår skit idag är jag glad att jag inte ställde in. Mår ju såklart sämre idag men nu ska jag bara vila och ta igen krafterna i helgen.
Papi ringde och frågade om jag ville ta ett glas på Teatergrillen, hade varit så mysigt men jag mår för dåligt. Har levt på glass hela dagen haha.

Gillar

Kommentarer