Svar på fråga

Baddräkt - länk (adlink)/ Kjol - länk (adlink)

Heej, kan inte du skriva lite om drömmar och mål för framtiden? Vill du plugga vidare? Hur känns det att ha köpt ett hus i ändå relativt ung ålder. Du känns som en sån himla härlig och äkta person!!

Så jäkla härlig kommentar, blev så glad tack! Det roligaste med drömmar och mål är att dom alltid ändras.. för ett år sen såg det helt annorlunda ut. Men om vi tar en sak i taget.
Mina mål: Jobb, ja såklart vill jag som vanligt växa i min roll här på Zengun som projektinköpare, kanske tillochmed testa på en ny roll. Men jag känner fortfarande att jag har så mycket att lära, jag vill bli grym på det jag gör men det är en lång bit kvar tills jag är nöjd. Gällande bloggen så vill jag ju fortsätta utveckla den. Ta bättre bilder, bli mer personlig men också bli bättre på sociala medier. Det är ju sjukt att man faktiskt tjänar pengar på det, och om jag kan tjäna mer än vad jag gör nu är det bara en bonus. På privat planet har jag som mål att bli mer spontan och "släppa loss". Spenderar för många timmar i veckan på att strukturera, planera. Min värld går under om jag inte får planera länge vad jag ska packa och bestämma precis hur allt ska vara

Mina drömmar: Just nu drömmer jag om att jag kommer få resa och jobba mycket. Jag kan egentligen inte se ett liv utan mycket jobb men vill även hinna med att se världens alla ställen. Om några år drömmer jag om att jag och B har 2 busiga barn i en villa någonstans, på något sätt längtar jag verkligen efter det, kanske mer än att resa?

Vill du plugga vidare? Nja, jag har funderat fram och tillbaka om jag ska söka in till Berghs eller IHM och gå någon utbildning. Det hade ju verkligen inte skadat men kanske inte nu men om något år

Hur känns det att ha köpt ett hus i ändå relativt ung ålder? Jadu, det känns rätt overkligt, ändå är jag inte förvånad då B är den galna i vårat förhållande som gör att vi alltid hittar på sjuka grejer. Det är väl ofta andras reaktion som får mig att haja till att det är rätt stort haha. För oss är det mer ett projekt, något kul vi gör ihop. Sen kan jag ju erkänna att jag inte direkt är lättast att ha och göra med. Jag blir väldigt rörig, förvirrad och ledsen när vi inte har ett hem. Jag mår inte bra av att flänga runt som vi gör. Just nu bor vi ju på landet, hemma hos B's föräldrar och hemma hos mina. Jag tappar kollen på typ allt, vilket B får acceptera. För mig är det så viktigt att ha ett hem så jag längtar egentligen mest till den dagen han är nöjd och känner, här kan vi bo. Jag skulle ju påriktigt kunna bo i huset vi köpt föralltid för det blir så fint, men vi kanske stannar där i 1-2 år innan vi hittar något nytt.

Hoppas du fick svar på dina frågor, kram <>

Gillar

Kommentarer