Svartengrens och Cafes stora mode pris

Jag är inte världens fan av ostron, men ett eller två slinker alltid ner, äter jag mer än så blir det äckligt

Jag tog in biff med friterad kål i rödvinssås, till efterrätt tog jag en Rockyroad och ja.. allt var magiskt gott!

I måndags åt jag och familjen på Svartengrens för att fira min bror som fyllde år. Jag har bara hört talas om stället så det var kul att testa. Personalen var grym och maten likaså. Själva restaurangen är väldigt hemtrevlig, lite skönt till skillnad från dom restauranger jag brukar gå till som antingen är väldigt mycket fest eller stel inredning som blir bra på bild haha.

Apprå på något helt annat så delades Cafés stora mode pris ut i fredags. Det är typ den enda internationella utmärkelsen inom den manliga stilen (typ lika stort som Elle-galan). Tyckte det var kul att så många av mina favorit märken tog hem priserna. Bland annat Levi's för årets jeans, Addidas för årets Sneakers och Rolex för årets klocka. Vill ni se vilka mer som kammade hem lite priser så Klicka in dig här.

Nu ska jag se om jag kan få i mig någon middag, vi har ingenting hemma men jag har varken tid att handla eller lust att beställa hem färdigmat när det bara är jag. En dålig egenskap som jag inte hade förr att om jag är själv orkar jag inte laga mat. Det blir ju ännu värre när jag sitter och bloggar om mat haha, panik!

Gillar

Kommentarer