Tack

Klänning - Klick (reklamlänk)/ skor - Klick (reklamlänk)

Vill bara säga tack för alla era fina kommentarer och meddelanden jag fått. Det känns helt rätt att jag valde berätta trots det kändes obehagligt och läskigt att dela med sig av det då det också är väldigt privat men det hjälpte faktiskt mig, känns som det blev lite mindre dramatiserat då jag även fått läsa era meddelanden som också haft samma problem.

igår tog B iallafall med mig ut på en datenigjt då jag cravade en riktigt god hamburgare med pommes och milkshake, craveade också en mysig middag med min kärlek och WOW va gott och mysigt det var, trots att vi fick in maten på typ 5 minuter och vi är ju inte kända för att sitta och äta länge, så 45 minuter senare klev vi ut ur restaurangen haha... Det var längesen jag var sminkad också, speciellt med B. Han tyckte jag såg ut att vara sminkad som när vi träffades för 4 år sen, vet inte om det är en komplimang eller förolämpning dock haha.

Nu har vi checkat in på landet tillsammans med Josse. Ska äta middag och spela lite spel innan vi avslutar kvällen med lite skräckfilm (ja jag har övertalat dom till det)

Gillar

Kommentarer

faanniiis
faanniiis,
Kram på dig fina Lovisa⭐️💖⭐️
nouw.com/faanniiis
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh så mysigt det låter. Vad fin är dessutom! Kramis <3
nouw.com/sarakarlssonsse
evelinaglad
evelinaglad,
men gud vilken snygg outfit! 😍
nouw.com/evelinaglad
vastrid
vastrid,
men du är ju för snygg!
nouw.com/vastrid
filippaml
filippaml,
Åååh vad mysigt!! Snygg outfit också!! <3
nouw.com/filippaml