Taking over Steam Hotel with By Terry

Min dag började med jobb, en hemmalunch och packning innan det bar av till Centralen där jag och ett gäng andra bloggtjejer skulle bli upplockade av två limmo's.

Vi skulle nämligen till Steam Hotell, Västerås för en dag och kväll med By terry. Ett favorit märke hos mig som min mamma introducerade mig för väldigt länge sen. Jag ska göra en sminkvideo till min vloggkanal och tänkte då visa upp mina favoriter men min absolut favorit är deras hyralpowder så blev extremt glad när det var med i goodiebagen.

Rosenblad i hela rummet

Hur fina är inte badrummen på Steam Hotell? Tapwell kranarna är ju to die for

När vi kom fram till hotellet hade tjejerna gjort det så fint Och som ni ser en välfylld goodiebag. Ska visa er innehållet sen!

I våra brev som vi fått på rummet stod det att vi skulle vara på plats 14:00 i spat. Där överraskade dom ytterligare en gång med hur fint dom gjort det. Åt säkert 20 stycken maccarones, dom gröna Var ju förjävla goda.

Där gick vi igenom lite mer om produkterna. Självaste Mrs Terry verkar vara så jäkla cool också.

Här har vi hela gänget! Så härliga tjejer. Både gamla och nya vänner.

Baddräkt från Melonproo

Såklart fick Lisa Höök fota oss tjejer ute i poolen. Här med lilla Nouw familjen @josefinlavold , @elinskoglund och @gertrudes <3

STEAM HOTELL you did a good job

Bästis häng och få skåla i champagne med andra härliga tjejer

När klockan var 4 satte vi oss Lobyn och jobbade några stycken. Lite för hungriga för att hålla oss till middagen beställde vi in en stor charkbricka och pommes. Fyfan va gott! Det skojar man inte bort

Sen sprang jag och Josse upp till rummet för att fixa oss för kvällen.

Väl klara möttes vi av bubbel och en härlig uppdukat middag i chambre separeé.

Här har vi Malin och Josefin som representerade By Terry. Dom visade upp dom nya tillskotten och även en spray som man kan sminka på sig som man blir brunare av (tänk er kastanjevatten fast som håller bättre. Ska beställa hem en sån och visa er!

Såhär såg jag ut dagen i ära. Toppen är ifrån Nelly och den hittar ni på denna länk, Klick (adlink)

Tillsist vill jag slönga ett gott ord för maten på Steam. Vi åt en vegansk meny som var så god och mättande. Riktigt snyggt jobbat.

vid 11 slängde jag och Josse in handduken då vi skulle med tåget 05:30 imorse och nu är jag påväg till Polen. Blir en lång dag så vi hörs sen

Puss och stort tack till By Terry för den här fina upplevelsen

Gillar

Kommentarer

tildabexell
tildabexell,
tufwa
tufwa,

Superfina bilder!!!

nouw.com/tufwa
Caroliineee
Caroliineee,
Härliga bilder
nouw.com/caroliineee