Tappade hakan

Som jag nämnde tidigare idag så var det familjemiddag big time igår. Mina föräldrar och B's föräldrar skulle äta sin första middag ihop efter 3 år. Inte så dramatiskt som det låter då dom via gemensamma vänner har träffats flera gånger innan.

Vädret var riktigt skumt då det skiftade från sol och värme till snö och vind men när det la sig var det super fint ute.

En lätt men så jäkla god förrätt. Fröknäcke, löjrom, gräddfil och rödlök

Till varmrätt bjöds det på den godaste potatissalladen jag ätit och så lite grillat till det.

Sen hade B gjort en jäkla massa tryfflar till efterrätt (jag tappade hakan när han sa att han skulle stå för efterrätten och det blev tryfflar). Men dom blev så goda, favoriten var lime och vit choklad eller choklad, salt och lakrits, ja ni hör ju vilka härliga blandningar.

Efter middagen det vi till sturehof och mötte upp lite vänner. Här med fina Toni <>

Vi hann med lite hot shots, en vända till East men vid 2-tiden träffade vi fler vänner på Hells, bland annat Gustav med sin hatt som gjorde succé under kvällen.

Såhär såg jag ut. Det blev tokstressigt efter middagen så hann bara byta mina sköna påskkläder till en body från Pull&bear och jeans från NA-KD som satt lite för tajt efter all påskmat (att man aldrig lär sig haha)

En suddig sista bild från kvällen! Kan faktiskt inte visa resten av dom 100 stycken vi tog haha. Farligt att ta med sig kameran ut när man träffar kompisar man inte sett på länge!

Gillar

Kommentarer