Terrorattacken i NY

idag var en sån där dag när man känner sig riktigt ful. Jag är blek, mitt hår är värdelöst när det är nytvättat, sminket ser dystert och grått ut, ja ni fattar grejen men här kommer iallafall dagen look.

Jacka - klick /Jeans - Levi's / Tröja - Bubbleroom

Men förutom det så har resten av dagen varit bra, fått mycket gjort.. Fick dock en liten klump i magen imorse när jag såg nyheterna, en ny terrorattack. Jag har egentligen inte blivit så rädd/påverkad av tidigare terror attacker. Jag har ju självklart blivit ledsen/chockad men det har gått över rätt fort för det känts så overkligt tills då det hände i Stockholm och jag befann mig i korsningen där han tog bilen då jag var påväg ifrån vår gamla lägenhet som låg i närheten. Jag som många andra hade ju egentligen haft planen att vara vid just t-centralen just då men mitt möte hade blivit inställt så jag behövde alltså inte gå den vägen dit. Hela helgen var jag ledsen och rädd men sen kände jag fan dom ska ju inte göra oss rädda, jag tänker inte påverkas och återigen släpptes den rädda känslan jag haft. Men nu när det kom upp att det hänt i NY, som vi ska till nästa vecka så blev jag rädd, jag tror att det har med att göra om det skulle hända i ett annat land som gör mig mest skräckslagen. I Stockholm vet jag ju var jag är och jag är bättre på att vara vaksam i NY är det en helt annan grej. Nej fyfan för ISIS och den smärta dom orsakar oskyldiga människor. Jag blir SÅ arg så jag kokar.

Gillar

Kommentarer

Maawl
Maawl,
Tycker di ser himla fräsch ut dock! Som alltid 😘 Jaa fy, kan inte allt det hemska bara få ett slut någon gång.. :/
nouw.com/maawl
janssonemelie
janssonemelie,
Jag förstår verkligen inte hur andra människor klarar av av göra såhär mot familjer och oskyldiga liv😔
nouw.com/janssonemelie
Pindilesdream
Pindilesdream,
ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Det är fruktansvärt att IS lyckas få så mycket makt och orsaka så mycket lidande och skador på oskyldiga människor. Starkt av dig att inte låta deras terror- och skräckförsök förstöra för dig❣
nouw.com/erinafemitasy
fanip
fanip,
Hade helt missat att det hänt. Det är så sjukt att man börjat vänja sej vid att sådant här inträffar ofta nu 😔💔 För hemskt. Känns som man blir extra påverkad och mer rädd när man ska ut och resa i överlag tycker jag, så förstår hur du menar. Man känner sej ju oftast mer säker där man känner sej "hemma" eller vad man ska säga. Du får försöka koppla bort det så gott du kan och ha en underbar resa! Fantastiskt med New York ju! ✨
nouw.com/fanip
AdinaNordin
AdinaNordin,
linneacasandra
linneacasandra,
usch ja. har familj och vänner där, fick panik igår kvöll. förstår verkligen inte hur man kan göra såhär mot andra människor. Så hemskt!
nouw.com/linneacasandra
fashionmallan
fashionmallan,
Elinjordo
Elinjordo,
Så snygg outfit
nouw.com/elinjordo
Concretejungle
Concretejungle,
Vi var bara två gator ifrån då det hände! 😟 känner stor sorg över att oskyldiga människor fick sätta livet till på en gata jag själv går på dagligen.
nouw.com/concretejungle