That blouse

Inlägget är i samarbete med Gina Tricot och innehåller adlinks

haha ser ut som en lite kines när jag är glad (misstolka inte jag hade inte lagt upp den om jag inte tyckte den va fin, inget elakt menat överhuvudtaget)

https://se.shopelloapi.com/v3/click/?clickdata=da0c5fc7e246.WzYzLG51bGwsMjM5MiwiIiwiMzU0ODg4OSJd

Hej hörni, verkade som många gillade den här blusen både när jag bar den och på instagram. Den är verkligen så himla fin och färgen när man blir brun! Ja helt underbar. Nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem. Ska bli skönt att få duscha och särskilt håret (mardröms historia men igår när vi kom ut så sent orkade vi inte dra igång bastun och på så sätt hoppa i havet och bada. Jag skulle precis hoppa in i den nybyggda duschen när jag insåg att det inte fanns varmvatten och med tanke på att jag var förkyld ville jag inte duscha kallt, så fick stå i handfatet och tvätta mig haha). Har haft världens fuldag idag men man kan inte vara snygg varje dag ;) haha skoja.
Imorgon är det iallafall fredag (ni ba: som om vi inte vet det?) och jag längtar till en helg att inte göra någonting, jag är ju fortfarande sjuk och känner att min kropp måste vila. Har nämligen något inbokat varje helg fram till typ mitten av juli. Nästa helg ska vi ett gäng på STCC sen väntar drink för att fira att Hanna (min barndomskompis) som fyller år, veckan efter det är det midsommar, sen fyller jag år och ska helgen efter det ska jag ha en fest för att fira och helgen efter det är det Summer On. Det bestämdes lite spontant idag då Hanna frågade, vi har bestämt att vi ska bila ner och stanna en extra dag så man hinner hinner hänga lite i Båstad och inte bara dricka.

Nej nu ska jag hoppa av tunnelbanan vi hörs!

Gillar

Kommentarer