the Appartment part one

Garderoben som känns låångt ifrån härlig nu efter allt fint man sett på pressvisningarna

Gamla gatulampor från Danmark

En hel del betong och lite kaktusar, ser nu att vi behöver köpa lite mer blommor, alla våra dog när vi hyrde ut.......

Jag fick frågan om jag inte kunde visa upp lite av vår lägenhet, jag har gjort det innan men för er som är nya gör jag det igen. Vi kan ta badrummet och sovrummet en annan gång då vi fortfarande inte riktigt är klara där. Och ursäkta att det är en aning stökigt, hann inte städa innan jag tog bilderna och ville ha ut det här inlägget idag. Vi tog iallafall in en arkitekt som platsbyggde garderoben och köket. Favoriten i garderoben är nog "biblioteksstegen", eftersom vi ville utnyttja så mycket som möjligt av höjden i vår lägenhet så behöver vi den för att nå upp till allt. Tror vi har 3,5 m i takhöjd så trots garderoben inte ser så stor ut ryms en hel del då den är så hög.

Köket är vårt hjärta i hela lägenheten, vi valde att bygga det så stort som det bara gick så att det skulle vara trevligt att laga mat, därför är jag också sjukt glad att vi satte spisen på "köksön" också. Man kan verkligen hänga i köket och det älskar jag! På sommaren öppnar vi även upp vår balkong så vi får som ett extra rum, hur vår balkong ser ut efter vi gjort om ser ni HÄR

I övrigt har vi tänkt mycket industriellt. Jag älskar stilrent och därför är det rätt lättklätt om man säger så. Vi sa det att när vi flyttar kommer det vara lätt då vi egentligen bara har en säng och 4 stolar som ska ut, resten är platsbyggt. Är glad att vi hade en duktig arkitekt som hjälpte oss hitta den stilen vi vill ha. Nästa lägenhets-/hus köp lär bli i liknande stil men då kan vi nog göra mycket själva.

Nu ska vi sätta oss i bilen och börja vår roadtrip till Norge, så taggad! PUSS

Gillar

Kommentarer