Times square

Gud.. spenderat flera timmar varje dag med att ringa det här jävla flygbolaget vi åkte med. Våra väskor är borta och allt tar sån jävla tid. Jag är så arg och trött på hur dåligt behandlade vi blivit. MEN vi har ändå haft jävligt kul. Igår spenderade vi någon timme på Times Square för att fota kampanjen. Bilderna blev så feta!!

Me and Hanna banana

Fang in action, älskar hur coola alla bilder blev här

​Bär såklart Hannalicious for NAKD. Nu ligger vi på hotellet och väntar på info om våra väskor... vi tänkte gå ut ikväll så att vi behöver verkligen bagaget. Så tråkigt att vi behövt gå omkring i samma skor, jackor, strumpor, bh och kläderna i 3 dagar när huvudsyftet med den här resan var att fota.. Menmen nu får vi se det positiva. Vi är klara med kampanjen, ska bara fota lite content imorgon sen har vi 2 dagar i ledigt i NY. Kommer bli fett!!

Gillar

Kommentarer

johannaknoos
johannaknoos,
Så fina bilder!
nouw.com/johannaknoos
michellenathalie
michellenathalie,
Gud så underbara bilder!!! ⭐ Söker bra matställen i Stockholm! Har ni tips får ni jättegärna gå in och lämna en kommentar, Kram!!
nouw.com/michellenathalie
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
men åååh vad roligt!
nouw.com/ebbalowenberg
Sofia
,
Hej Lovisa! Vilket flygbolag flög ni med? Samma sak hände mig i somras, och vi blev också behandlade skit.Ingen visste någonting, alla skickade oss vidare eller skulle kolla upp det och ringa tillbaka, men ringde aldrig. Fick efter många om och men tillbaka väskorna efter 5 dagar. Eller så fick jag olika svar varje samtal, MEN ligg på, jag fick känslan av att ärendet glömdes bort annars. Jag blev tillslut känd hos flygbolaget för att jag ringde säkert 5 gånger om dagen. Lycka till!
lovisawallin
lovisawallin ,
haha åh då kör vi samma game!! Precis gjort som du skrev ovan men igår åkte vi till flygplatsen och hämtade väskorna istället haha
nouw.com/lovisawallin
WorkFit
WorkFit,
ni verkar ha det såå härligt! Ta hand om er!
nouw.com/workfit
Linda,
Sååå snygga ni är <3
lindaviktoria.se