Tror inte ni förstår hur mycket som krävs

Jag håller på att jobba med en NY guide till er. Vi testar på en hel del restauranger och snygga Fotolocations så det kommer samlas i ett enda inlägg . Men medan tänkte jag visa hur onsdagen såg ut. Vi hann inte klart med kampanjplåtningen i tisdags så vi valde att fortsätta den idag då Fang va kvar en dag till. Vi började på ett 6 gradigt Brooklyn bridge (har vloggar hela dagen så det kommer snart)

Till vänster: nu är det här samtalet bara på 7 minuter men jag har pratat totalt 7 timmar med flygbolaget om vårat bagage // till höger: slut på kläder snart då jag svettat ner alla Hannas

Jag förstår såklart att många som läser detta tror att det är drömmen. Vi Plåtar kläder i NY, äter god mat och dricker drinkar på kvällarna men nej. Vi kom fram klockan 01:00 på måndagen, gick upp 5 för att reka locations och har sedan dess jobbat konstant. Jag har som ni vet stött på ett problem i mitt jobb som jag haft sån jävla ångest för... mest för att jag inte är hemma och hjälper mina kollegor. Men utöver det har vi fotat klart en kampanj som fotats på olika ställen över hela NY, bloggat, vloggat, instagramat, försökt få tag i bagage och ja allt till. Jag klagar inte för det här är vad jag brinner för men de är så mycket jobb så ni inte anar.

Lite snaps från igår innan vi gick ut. Haft den värsta baksmällan idag så bloggen har fått vila


Men jag är så otroligt stolt över dig Hanna. Sen jag lärde känna dig (okej typ 3 månader sen haha) har det faktiskt inte gått en dag utan du jobbat på den här kollektionen. Har 10000 tals sms från dig med idéer och samples du vill ändra. Du har verkligen gjort hela den här kollektionen med 110% engagemang och den är grym, likaså är du! Tror inte människor fattar att det är du som står bakom alla idéer och att du faktiskt inte låter något gå förbi utan att du är nöjd!

Nu ska vi till flygplatsen och hämta våra väskor.

Puss på er

Gillar

Kommentarer

mathildawiklund
mathildawiklund,
roligt med en en NY guide!! Ser härligt ut (trots mycket jobb...), kram
nouw.com/mathildawiklund
lovisawallin
lovisawallin ,
WorkFit
WorkFit,
Wow, längtar till guiden!!! Kram
nouw.com/workfit
lovisawallin
lovisawallin ,
åh kul!! puss
nouw.com/lovisawallin
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
åh vad roligt med en guide!!
nouw.com/ebbalowenberg
lovisawallin
lovisawallin ,
Emma
,
vart kommer den dösnygga toppe/braletten från?? Är det hannas nya kollektion?
lovisawallin
lovisawallin ,
Den är från NAKD-fashions egna underklädesmärke
nouw.com/lovisawallin
Hedvig
,
Dör för din fina bh du har - är den också från Hannas kollektion eller är den egen och isåfall var ifrån?
lovisawallin
lovisawallin ,
Den är från NAKD-fashions egna underklädesmärke 😊
nouw.com/lovisawallin