tuesday

Hej hörni, ett sent inlägg ikväll men haft fullt upp. först tränade jag Organic Bodywork på Sats och sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen medan tjejerna lagade mat - recept kommer imorgon ;) och nu är jag hemkommen efter bion. Blev hungrig så slängde ihop ett night snack, Turkisk yoghurt, granola, honung, banan och kokos mums. Vi såg i alla fall "how to be single". Den var bra men inte mer än så, lite ångest på deras sätt att se på kärlek/förhållanden och vänskap. Det va typ en "passa på att vara singel och upplev det själv för att lära känna dig själv" och handlade enbart om att hitta eller inte hitta en pojkvän. Jag tror att när du hittar den rätta så vet du vem du är och allt du vill uppleva är med den personen. Spelar ingen roll om det är din bästavän eller pojkvän. Jag är glad att jag har hittat dem rätta. För jag har mina bästa vänner,B och familj.
För när jag tappat bort mig själv är det dom jag kan vända mig till för dom hjälper mig hitta tillbaka. Jag tror det är bra att kunna våga vara själv, men du behöver inte vara själv för att förstå vem du är.. Inte i mitt fall iallafall.

Nu babblar jag bara blev lite djupare än vad jag tänkt men det är väl tanken i början med den här bloggen, sen vill man inte skriva ut för mycket haha :) Nu måste jag sussa, har ett tidigt möte i morgon så jag måste tidigt till kontoret och fixa.


Tänkte köra en frågestund i morgon då jag fått lite kommentarer om det så kom med alla era frågor!
puss och god natt

Gillar

Kommentarer