Tuff dag, blev inte som vi tänkt

Det var inte riktigt såhär jag hade planerat att första veckan av min semester med B skulle börja, men vi har tagit beslutet att inte åka någonstans. Vi behöver vara hemma och fixa i huset, lägga lite kärlek på det då vi faktiskt måste ha ordnat vissa grejer tills i november. B är så förståndig ibland och jag är inte alltid det, något vi ibland kan bråka om.

Jaja idag har vi både slitit som djur, jag började dock med att storstäda hela huset, mamma fick hjälpa på slutet då jag fick lite ont, kommer nog rådfråga er lite tills nästa ”gravid vecka för vecka” uppdatering. Nu är det äntligen ett hem igen (tänk er mer än 5 veckor utan städning och utan att vi mer än sovit här några nätter då vi varit borta/ på landet)

Nu har vi även lassat av 1 ton grus på tomten med en spade och två hinkar. Min outfit för dagen har varit B’s kallingar och T-shirt haha utom ett undantag när vi åkte till Söder för att käka lunch som jag glömde av att fota då jag höll på dö av hunger, nu ska vi åka och kolla på skiffer till uteplatsen, sen blir det middag och myskväll. Imorgon blir det lika hårt.

Gillar

Kommentarer

Emma Hällbacka,
Bråkar alltid med min kille om det. Han är förståndig, jag är yolo. Vi kompletterar varandra ^^
emmahallbacka.se
Sara
,
hej! vad har du pluggat till? vad jobbar du med? hur går jobbet med gravidetet?
lovisawallin
lovisawallin ,
har en kategori på bloggen som heter arbete där jag berättar mer vad jag jobbar med 😊 har inte pluggat något efter gymnaiset 😊 jobbet går bra, är lite för varmt dock och just nu får jag ont när jag sitter för länge/ står still så får se hur de går efter semestern
nouw.com/lovisawallin