Tvivlar ibland

känner mig söt i den rosa tröjan från HM som är perfekt till mina favorit Levi's och min pälsjacka som så många frågar om men som tyvärr är fyndad utomlands


Jag tror jag tänker för mycket ibland, eller ja inte ibland utan snarare hela tiden och imorse påväg till jobbet så dök massa jobbiga tankar upp. Mycket som jag inte kan rå för, bland annat att känna sig otillräcklig. Jag vill så mycket mer men ändå känns det bara som jag går in halvhjärtat i allt. Jag startar ett inlägg, blir stressad för jag kommer på något mer jag måste hinna göra och avslutar det inlägget som skulle bli bra fort och slarvigt. Jag sitter på ett möte på jobbet där jag vill prestera bra men ett mail i min inkorg stjäl mina tankar och det slutar med att jag går ifrån mötet utan att alls presterat som jag tänkt. Jag pratar om viktiga saker med B men så skriver en tjejkompis på Facebook chatten och jag är borta. Det känns just nu som allt jag går in med slutar med halvdana resultat, kort och gott otillräckligt. Jag vill få bloggen att växa med min passion för innehållet jag tar fram i den för jag verkligen brinner för det, jag vill bli grym och chocka folk på mitt jobb med min kunskap och intresse för att alltid bli bättre, jag vill överösa dom jag tycker om med kärlek och uppmärksamhet. Kanske måste jag strukturera upp mitt liv mer, sätta mer bestämda tider då jag bloggar, jobbar och umgås med mina nära vänner. Det får bli en tankeställare helt enkelt.

Nu ska vi på Stand-up och fira B's pappa som fyller år. Ser framemot att hänga med alla och extra glad att min pappa kommer förbi. Önskade att mamma också kunnat komma men hon landade precis från en weekend i Paris, lagom avis..

Gillar

Kommentarer