Twist and Tango X Gertrude

Igår styrde den här härliga och fina människan ett mysigt frukost event. Jag kom först av alla då jag även skulle gå först av alla men var så härligt start på morgonen. Tack Gertrude och Twist & Tango som kan komma!

Asså wow, deras SS18 kollektion var todie for! Vi fick välja ett plagg ur den nya kollektionen och det jag valde va så läckert att jag dör, längtar till att bära det.

Dom hade dukat så fint!

Nej men hej din lilla energiknippe, Molly kommer allitd in med ett leende på läpparna

And my love Hannabanana och en liten glimt av Anna. Ni två <>

Gertrude höll ett tal som fick Hanna tårögd, nejmen så himla fina ord och så kul att Gertrude står så nära Twist & Tango. Hennes mamma har ju startade märket samma år som hon föddes så G är uppvuxen med Twist & Tango.

Vi åt mat från hälsocafeét Mahalo, vill så gärna dit och äta! Deras Acaibowls var så jäkla god, aldrig ätit en godare.

När Hanna öppnar sin story och helt plötsligt dyker en väldigt opassande video upp från en helt random person, ett minne som inte går att sudda ut hahah

Jag och Elin som stod och valde massa fint medan vi bokade om ett möte vi försökt ha 2 gånger haha. Vi båda har ju en del att göra så blir ibland svårt att få ihop det

Outfitbilder på det här kommer senare :) Antingen idag eller imorgon, PUSS


Alla foton är tagna av Lisa Höök, hon är så duktigt! Är otroligt glad att vi åker till Barcelona tillsammans. Så vi ska fota massa!!

Gillar

Kommentarer