ur min mobil

I söndags åt vi middag på Piazzan på torget, jag tog deras tryffelpizza som inte alls smakade tryffel tyvärr // Var hos Polhem PR i veckan och diskuterade lite inredning till huset, har ju hela 250 kvm att inreda så borde sätta igång pronto!

I Måndags var jag och B bortbjudna till Oskar F som lyxigt nog lagade trerätters, mysigt med middag mitt i veckan

Testade att sockervaxa mig på ett ställe som ligger typ längst bort på Sveavägen, och det var super bra. Ska skriva mer om det nästa vecka / En morgon (kan nästan kalla det natt för vi gick upp 05:30) när jag och Demi gick på prommis, så skönt att starta dagen så även om jag är super trött!

Frulle med Clean som Elin styrde, så mysigt men missade tyvärr parfymskolan dom höll i för jag behövde rusa till jobb // i veckan skämde mamsen bort mig med ansiktsbehandling och massage av hennes kollega. WOW säger jag bara, borde göra detta minst 1 gång i månaden

I behandlingsrummet haha, men visst är det mysigt? // På g till jobbet förra veckan, hur snygga är inte mina ögonbryn?? Mamsen är fan bäst på att fixa ögonbryn!!

Trädgården en torsdag med bästa Anna <3 det="" var="" varmt="" men="" riktigt="" tagg="" när="" timbuktu="" kom="" på="" scen="" (när="" jag="" insåg="" det="" efter="" 3="" låtar="" hahah,="" har="" noll="">

Frulle som Gertrude höll i imorse, Alltså den lilla människan är så jäkla go, till höger ser ni mig och mina main hoes

Till vänster har ni buden som droppat in under veckan, så taggad på att komma hem och öppna, lovar att mamma också snott hälften för ser ingen parfym där som jag vet att hon skickade på sms häromdagen // Nu sitter jag och Hanna på Berns, mina två praoelever hade en intervjuv med mig angående bloggen och fashionweek så tog det i samma veva som jag skulle träffa Hanna. Nu ska jag stänga ned datorn och möta upp Josse för att fixa oss för en kväll i Bieberhuset (En fågel viskade i mitt öra att Hanna också ska med ;) )    

Gillar

Kommentarer