Urban spa at Hilton Gdansk

Bikini Meloonpro

Urban spa at Hilton Gdansk

På hotellet vi bodde på hade dom även spa högst upp. Om jag ska vara ärlig så valde vi egentligen hotell efter spa då det inte verkade som många hotell hade det i Gdansk. Det här läste jag var bästa spa:t (rätta mig om jag har fel)
Bästa var ju att jag kunde simma lite då min fot fortfarande inte är bra nog att springa så man fick röra på sig lite Men vi bastade även och lyxade till det med hela 85 minuters massage, tror ni det var lite skönt eller? Bästa massagen på länge, även om jag först var obekväm att bli masserad av en manlig massös. Jag måste lära mig att säga att jag vill ha en kvinnlig även om det gick super bra såklart men jag vet inte, känner ni samma eller bryr ni er inte?

Jaja, de va otroligt mysigt spa iallafall och nu är vi hemma, landade 7 imorse vilket var riktigt skönt! Idag ska vi nog bara ta en lång prommis, hämta ut paket, tvätta lite och ikväll har vi en middag inbokad på Piazzan på torget.

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Vad skönt att kunna simma lite! Hade man velat!! 😲 haha

nouw.com/viktorhognas
ineees
ineees,
Låter underbart <3
nouw.com/ineees
E
,

Är precis likadan, ber jämt om en kvinnlig massös för jag typ vägrar utav en man.. I början var jag rätt nervös över det men nu går det hur bra som helst och ingen har nånsin tyckt det vart jobbigt att jag sagt så

lovisawallin
lovisawallin ,
aa får komma ihåg det till nästa gång 😊
nouw.com/lovisawallin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh vad härligt låter det som!

nouw.com/sarahlinnsliv
Hanna
,
Snygga solglasögon!!! vart hittar man dem? 😍
Tove
,
Hej! Vad snygga solglasögon, var har du köpt dem? 😊
lovisawallin
lovisawallin ,
dom är ifrån Corlin Eyewear <3
nouw.com/lovisawallin