Utan tillit har vi ingenting

Igår var en av dom mysigaste kvällarna på länge. Jag och Bickie hade bestämt mysmiddag men på dagen ändrade vi oss, sleepover fick det bli. Vi hann även en sväng till ett byggvaruhus (köpte lite fix till badrummet, målarfärg till lister och sovrum ja ni fattar) Påvägen hem plockade vi upp thaimat (måste verkligen rekommendera Massaman curry, den är så god.. alla är lite skeptiska först men efter en tugga då jävlar)

Men innan vi åt gjorde vi såklart oss fina.. matchade morgonrockar, ansiktsmask och rödvin. Kan de gå fel?

Till efterrätt blev det raw food balls som blev riktigt goda. Jag har i: dadlar,mandelmjöl,kaffe,kakao,salt och lite kokosolja.

Sen pratade vi om allt och ingenting. Främst om tillit och hur viktigt det är för ett förhållande. Utan tillit så finns det ju inget man kan bygga vidare på samtidigt är det så lätt att förlora tillit. Det räcker med en lögn, ett svek för att de ska vara borta. Sen går de kanske att bygga upp men det är ju inte alltid de går, hur mycket man än vill.

Jaja nog om de, vi fortsatte kvällen med en skräckfilm, Get out hette den och var SÅ läskig. Rekommenderar er inte att se den om ni är lättskrämda som jag. Vid 1-tiden gick vi och la oss, somnade på 3 sekunder men fysatan va de är underskattat med sleepover. Imorse när jag vaknade hoppade jag in i duschen och gjorde i ordning lite kaffe till oss.
Nej hörni, nu ska jag äta middag med Mamsen, känner mig helt slut efter en sjukt stressig och jobbig dag.

Gillar

Kommentarer

MirandaBorgBlomquist
MirandaBorgBlomquist,
Göteborgsmamman,

Åh, vilken mysig kväll <3 Kram <3

goteborgsmamman.se
inourthoughts
inourthoughts,

så himla sant! och så mysigt ni haft det.

nouw.com/inourthoughts