utmattad, vlogg och mobilbilder

Idag är jag svag.. Jag är fortfarande sjuk (3dje veckan avklarad nu, sömnbristen är ett faktum och högen med jobb växer. Är så glad att jag valde att inte ta ledigt idag för att åka ner till västkusten utan vi sätter oss istället i bilen vid 5 imorgonbitti. Jag har fixat ihop ett inlägg till er om Nellys midsommarfest och berättar mer om den då men innan dess bjuder jag på lite mobilbilder från veckan.

Juste, innan jag börjar. Vloggen är klar men får inte ner den på youtube, vet inte vad som är fel men tror den liksom inte sparas på datorn för att skivan är full, vad gör man då? Någon kunnig som kan rädda mina timmars arbete så det inte går förlorat??

Då tiden för lunch inte funnits har 7/11 varit min räddning. Jag har ätit en egenplockad sallad där varje dag. Brukar alltid köra på sallad, falafel, fetaost, soltorkade tomater, avoröra och bönsallad. MUMS! // Jag och Demi när vi firade hennes födelsedag förra söndagen

Åh mitt shopping begär har blivit enormt. Dreglar för kavajen till vänster. Håller även på med ett annat större collage till mer med lite olika looks för sommaren // Åt en så himla härlig lunch med Hanna och Anna. Vi hittade till ett cafe som heter Kaptenstugan om jag minns rätt och satt med filtar och snackade killar

Igår var vi hembjudna på middag till Ellinor och Philip, hade en så himla härlig kväll. Mysigast är att det är våra killar som styrde upp middagen // 24 timmar innan levde livet på Nellys midsommarfest men mer om det alldeles strax!!

Gillar

Kommentarer