Vad händer i veckan? och lite mobilbilder från min helg

Har nästan inte ens rört kameran i helgen och inte gjort något glammigt för den delen heller men tänkte att det kan vara lite kul för er att se vad som hänt. I lördags vaknade vi tidigt hemma i ett tomt Djursholm. Jag klädde på mig det bekvämaste jag hade. B tyckte jag såg ut som en liten tant haha

Vi åkte till Täby för att äta någon form av frukost, fick bli Joe and the Juice. Tog deras avokado macka, en juice och en ingefärashot. MUMS! Sen gick vi omkring och tog på lite inredning, dessa marmor skålar är riktigt fina (tips från Josse). Sen gick vi till Hilfinger för att hänga lite med Oline. På kvällen gick vi på bio och såg Office Christmas Party - ni måste se den!! Så bra feel good film!!

På Söndagen vaknade vi rätt tidigt så vi begav oss ut på en kort prommis, det var fruktansvärt fint väder ute men också halt haha, vi båda höll på ramla flera gånger. Men ändå mysigaste sättet att börja morgonen på. Sen åt vi frulle på Gateau innan jag satte igång årets julbak hemma hos mamma och pappa. Byggde pepparkakshus, bakade lussebullar osv. Sen började vi klä granen lite smått.

Om ni ser chokladen ovan på hyllan när ni handlar mat, köp den! Typ världens godaste choklad. // Vi valde att stanna hemma hos mamma och pappa på middag, blev en riktig lyxmiddag med lite skagentoast och plock till middag följt av ryggbiff med potatis, mums! Sen vid 9-tiden åkte vi hem och la oss. Hade dock så ont i magen att det tog ett tag och när jag väl lyckats somna vaknade jag upp vid 3-tiden på natten igen och var tvungen att spy. Var rädd först att det var vinterkräksjukan *peppar,peppar* men tror bara det var något min mage inte gillade.

Ja hörni det var min helg,hoppas ni haft det mysigt <3 och="" denna="" vecka="" blir="" det="" dubbelt="" så="" mycket="" att="" göra="" för="" att="" komma="" i="" kapp="" från="" förra="" veckan.="" men="" jag="" är="" galet="" taggad="" så="" nu="" kör="">

Måndag: spela in frågestunden, fota ett samarbete och fota med Josse
Tisdag: Träna på morgonen, jobba, lunch med Josse och på kvällen väntar nötknäpparen med Ebba och Alex
Onsdag: Jobba,jobba, jobba. Sen ska jag och tjejerna äntligen till Bounce
Torsdag: Fota lite mer samarbeten som ska in denna vecka (lite panik), börja tidsinställa inlägg inför Thailandsresan och kanske en lunch med Daniella. På kvällen vill jag träna eller kanske en AW, någon som är sugen?
Fredag: Möter upp mami på morgonen för frukost på Wiener Cafét. Sen ger vi oss ut och köper dom sista julklapparna. På kvällen ska jag bara slå in paket och njuta då det är julafton på lördag!! Tiden har gått för fort!!

Gillar

Kommentarer