Vad har jag haft för mig dom senaste dagarna

Hej babes,

Sorry att jag inte uppdaterat idag men haft lite ångest över det här inlägget. Blir ofta så när jag har mycket bilder att visa er från min vardag. Jag vill ju ha snygga retucherade bilder men ibland räcker inte tiden till så här får ni en härlig blandning. Blir lite som min helg i bilder fast från torsdagen

I torsdags hade jag bokat in träning med Anna & Hanna, sen även en tjejmiddag och då kom även Dani. Det känns som jag känt dom här människorna i år och dagar och vår middag var väldigt mysig. Det blev pizza på tortilla botten och en massa tryffelolja på (livets uppfinning hörni).

Snodde några bilder av Hanna

SQUAD + Dani dårå!

Efter ett tag (Läs: några glas vin hemma) blev vi sugna på att fortsätta ute, efter en drink och en hotshot gick jag dock hem, hade ju jobb som väntade på fredagen men jag fick några snaps från tjejerna vid 3 på natten och förstod att dom hade gjort motsatt, ångrar inte en sekund att jag gick hem men just där och då hade jag gärna delat på mig. Vi har väldigt kul ihop.

Det blev fredag och jag jobbade hemfirån. Vi har öppet landskap på kontoret så när man ska sitta med listor, avtal osv. är det så mycket skönare att sitta hemma i lugn och ro.Jag tog även emot ett stort bud från Nelly. Åh så fina grejer det var, längtar till jag kan fota och visa er det på!

När jag var klar åkte vi ut till landet (såklart med en stopp för fika med B's mamma och syster medan killarna bar massa som skulle ut till landet) Det var så bra väder så jag satte genast igång med att sola, hann till och med somna en snabbis.

Efter ett tag ringde Anna, hon ville väldigt gärna ut till landet men orkade inte åka själv. Så efter lite tjat följde Hanna också med. Sen vi träffades och började hänga har vi typ spenderat varje möjliga helg med varandra haha. Så tjejerna kom ut vid åtta och då firade vi att Hanna köpt lägenhet, förstår ni hur sjukt??

När vi ätit och myst klart gick vi upp till min och B’s stuga och hjälpte Hanna inför kommande projekt och så hon tog tag i sin mail. Tjejerna blev förvånad över hur strukturerad jag är. Ni vet att jag har kategorier i min mail, så min inkorg försöker jag alltid hålla tom så när jag svarat på ett mail för jag in det t.ex. Gina Tricot Samarbete Tips till er som behöver hjälp att ordna upp lite i mailen. Gör att jag har koll på det jag inte svarat på ännu

Det blev även lite bastu och ett dopp i det kalla vattnet innan vi sa godnatt

Klockan 7 fick jag ett mess av Hanna, "-vaken?" och det var jag. 10 minuter senare hade vi dukat upp en riktigt god frulle som jag var mätt på enda fram till klockan 3!! Vid halv 9 åkte vi till stan, vi behövde nämligen besöka huset, men vi åkte tillbaka till landet lite senare på dagen.

Haha det gäller att bjuda på sig själv. Jag och mina söta tjejer <>

Vi åkte tillbaka till landet, även Anna och Hanna följde med igen haha och vid 16-tiden anslöt några till eller snarare: Josse, Jonas och Elin. Dom hade varit ute dagen innan så var lite bakis och vi andra var bara allmänt trötta så vi gjorde ingenting speciellt alls men vi hann med en eftermiddagsbastu med dopp (japp har bastat sen i fredags haha)

Hejsan årets sunkigaste bild, men ville ändå visa för det var såå gott. Det vi åt till middag var alltså en wok med massa grönsaker,kött och en sås som var super god!

Lånade vänstra bilden av Josse

När vi ätit upp tog vi med oss allt gott vi kunde hitta och spelade spel tills myggen åt upp oss (jag och B vann, viktigt!!). Det här var typ det mysigaste på länge, vill spela mer spel. Så himla kul.

Sen lämnade jag både kamera och mobil och njöt av att vara utan (eller nja, såfort våra gäster åkt så fixade jag vlogg och städade men hann några filmer med min älskling) Vänstra bilden tog jag innan vi gick ned till bastun, insåg hur lugn jag blir av att vara på landet. Högra bilden tog jag imorse när jag skulle borsta tänderna. Ser ni hur fint det är? Världens bästa landställe.

Nu ska jag åka hem, dags att packa inför Schweiz. Vårt plan lyfter 9:50 imorgon men först väntar träning med Hanna.

Gillar

Kommentarer