Vad önskar jag mig i julklapp och våra planer för julen

Alltså kan vi snälla hoppas på en vit jul i år?? Hade varit så kul!!

Fick en fråga om jag inte kunde skriva en lista på vad jag önskar mig i julklapp men vet ni vad, jag önskar mig ingenting. Tråkigt? Ja kanske. Självklart finns det grejer jag vill ha/behöver. Men fokuset den här julen är inte på paket. Det stressigaste med julen är just ofta att hinna handla alla paket sen stressen att man ska ha råd med det, och det är inte som vi har mer tid den här julen utan snarare tvärtom.

Vi har alltid firat jul storslaget i min familj och jag önskar att vi fortsätter det med Todd (även om han inte kommer minnas den här julen, det är ju även för min skull eftersom jag älskar jul haha.). Vi har oftast badat i paket (mamma har svårt att hålla igen på jul) men det har aldrig varit det viktigaste med julen även om man såklart blivit glad, och det vill jag föra vidare till Todd. Att själva julen ska vara en upplevelse mer än bara paketen. Jag längtar till att få klä granen, klä ut mig till tomte, ställa ut gröt till nissarna och leka i snön med Todd, även om det är några år kvar tills de.

Jaja, planen för i år är iallafall att jag och B bjuder in till jul hos oss, så båda våra familjer kommit hit :) det ska bli så mysigt och skönt att slippa åka från familj till familj!! Vi ska spela spel, umgås och äta god mat. Vi kör faktiskt presentleken som är en väldigt bra lek om man ändå vill köpa något och om alla ska få något att öppna. Så imorgon ska jag springa iväg på stan och leta efter något kul man kan ge för mellan 200-250 kr, har ni några tips?

Nu sätter bion igång som jag är på, så mysigt med lite bästis häng innan jul!

Gillar

Kommentarer

annakarlssons
annakarlssons,
Så vacker 😍
nouw.com/annakarlssons
Sannaslillavarld
Sannaslillavarld,
mathildahogbergs
mathildahogbergs,