Vårat ”nya vardagsrum”

Innehåller affiliate-länkarInredning

Tavla - fyndad på Bukowskis / soffor - Köpta på Sweef, länkat modellen här/ lamporna I taket - Atalje lyktan / lampan från väggen - Flos / Filt - ChunkyHanna på IG

En liten sneakpeak på hur vardagsrummet ser ut nu. Vi ska dock måla om hela vardagsrummet (inkl. Bokhyllan), sätta upp något mer på väggen, byta mått på mattan och hitta ett fint soffbord som passar. Sen är de väl lite små detaljer kvar men sen är vi bannemig helt hemma här nere.

Men vårat bästa val måste ha varit att byta soffor. Vi har modell Valen XL från Sweef. För det första är färgen så fin, dom gjorde verkligen rummet ljusare. Det ser mycket mer möblerat ut och snälla ingen vill lämna soffan när man väl satt sig. Det är nog den skönaste soffan jag någonsin suttit i. Både jag och B kallar dom sängen så när vi vaknar på morgonen säger vi typ ”ska vi gå ner och kolla på Nyhetsmorgon i sängen istället” haha.

Som sagt sjukt nöjd, men lovar att visa er slutresultatet sen också!

Huuuuuur perfekt färgkombo? Mattan är ifrån Sthlm mattor, vi har lånat den för att se om vi trivs med den och för att känna av nya mått.


Nu ska jag och min huvudvärk vila lite till. HELVETE vad de suger att vara gravid just nu....... har mått dåligt i två veckor nu, konstant.. okej 2 dagar var ju magförgiftning men har annars varvat sjukt illamående med en huvudvärk som vägrar ge med sig. Alla tips mottages.. har fått utskrivet Paraflex men det har inte fungerat och biverkningen är illamående så har typ kvar huvudvärken med adderar illamående..

Gillar

Kommentarer

Gabicalafell
Gabicalafell,
Älskar inredningen, så snyggt!😍
nouw.com/gabicalafell
simoneeriksson
simoneeriksson,
Men så fruktansvärt snygg!
nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229