Vardagslyx som gravid

outfits 2020

Innehåller reklamlänkar

Igår hade jag ett efterlängtat besök hos Jenny, Styleport inbokat. Jag blev så nöjd med stylingen sist (ni verkade också bli helt tokiga i den) så jag ville faktiskt unna mig lite vardagslyx och få tvätt+styling. Det är ju verkligen en så simpel grej som gör så stor skillnad. Idag har jag glidit omkring i gravidleggings och en oversized blazer men ändå känt mig som 10 poäng för håret är så snyggt! Det håller ju så jäkla länge.

Jag vill bo i deras lokal :( Allt är så fint!! Blivit så inspirerad av dom så vi funderar på att lägga massa ek i badrummet här på nedervåningen haha.

Klänning - här (jag har storlek M men kunde lätt haft S) / Skor - här ( klick) / Kappa - gammal 2nnday / solisar - Corlin

Såhär såg jag iallafall ut igår resten av dagen. Direkt efter frissan var jag förbi en inredningsbutik där jag hittade vårat drömbord (dock gick det loss för över 70 tusen så får se om vi unnar oss det haha), fotade med Gertrude och Molly och sen åkte jag hem och jobbade. Lite waste att ha en snyggdag när man inte har något inbokat men det är ju så situationen ser ut nu.

Nu: middag och sen PH FINAL (Nej jag kollar ej aktivt men B är ju helt besatt haha)

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Hahhaah älskade med PH🥺
nouw.com/elllensvensson
peyzi
peyzi,
men alltså hur snygg kan man va som mamma?!?!?
nouw.com/peyzi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229