Varför är vi här? #falcianixdeodoc

God morgon mina älsklingar, hur mår ni? Jag är delvis ledsen och glad för vi åker hem idag, jag saknar min B. Imorgon har jag också en riktigt rolig grej som händer men även en riktig jobbig :( vill liksom inte tänka på det så mycket just nu så det påverkar mig utan kommer vilja lägga all min sorg på plats. Jaja tänkte iallafall berätta varför vi befinner oss i Toscana för er som undrat!

Nicole har nämligen släppt en intimtvål tillsammans med Deo Doc.. Den är inspirerad av hennes andra hem Toscana och jag förstår nu varför. Den doftar så gott, typ som Toscana på en flaska. Ni hittar tvålen Här (klick)

Jag och finaste Nicole
Vi körde en mysig lunch där vi hade en kock som lagade ravioli fylld med ricotta och spenat och på det köttfärssås. Efterrätten som bestod utan typ degblllar fyllda med vanilj skojar man inte bort, inte matkoman som kom efter heller för den delen.

Vi satt och åt några timmar innan det var dags att åka till dom här heta källorna jag visade i inlägget nedan. Väl där kunde man även plocka upp lera från marken och sätta på kroppen/ansiktet, jag struntade dock i det då det kändes lite weird att ta på lera som massa människor gått på haha.

Vill bara säga tack till Deo Doc som förövrigt ägs av världens skönaste systrar som jag verkligen fattat tycke för på den här resan och till Nicole, alltid så genuin och äkta för den här underbara tjejresan. Jag hade aldrig varit i Toscana men kommer definitivt åka tillbaka.

Gillar

Kommentarer

a
,
vart är din kaftan ifrån på frösta bilden? <3
lovisawallin
lovisawallin ,