varför bor vi på landet? plus och minus

Ni har redan fattat att jag älskar det ute på landet va? Ni som inte hängt med så är det så att vi bor ute på B's föräldrars landställe (ligger mittemot Runmarö) medan vi renoverar huset som vi får tillträde till på torsdag (iiih).Vi åker alltså en egen liten båt över till Stavsnäs där vår bil står och väntar på att ta oss till jobbet. I sommar kommer jag väl jobba en del från landet men även i stan, tycker inte det är så krångligt att ta sig in faktiskt. Tänkte iallafall radda upp det positiva vs. det negativa med att bo på landet

plus
- Man blir så mycket lugnare här ute
- Får bada och basta när jag vill
- Alla kvällar här ute är extra mysiga och jag blir typ extra kär i B (om det ens är möjligt)
-Vi har alltid en brasa igång, ni hör ju bara mysfaktorn på det??
- Längtar till i juni då vi åker ut till sandhamn på kvällarna eller bara för en härlig lunch
- Det finns typ inga speglar på landet haha så man behöver typ inte bry sig om hur man ser ut
- Man kan åka på båtpromenader istället för bilpromenader, vilket jag älskar. Igår kväll tog vi en kvällstur med båten i solnedgången
- Påtal om solnedgången så är det alltid så himla fint där vi bor på kvällen. Man blir helt harmonisk
- Jag blir friskare av att bo ute på landet, jag brukar annars titt som tätt bli rätt sjuk men när jag bor här ute är jag nästan alltid frisk. Tror det är en blandning av att jag inte stressar lika mycket och bastar (ni vet att det är sjukt bra för kroppen att göra det?)

Minus
- Det är jobbigt om man glömmer något, att åka och vända för man glömt ett par skor eller smink är ju bara att glömma. Så planering är A och O när vi bor på landet, som tur är jag rätt bra på det ;)
- Det är lite krångligt när man har så mycket inbokat i stan som vi har plus en massa jobb så det blir lätt många sena kvällar ut till landet.
. Ibland jobbigt med ingen spegel, som idag såg jag först på kontoret att mina skor inte alls matchade min look

Finns inte så mycket mer minus än så. Så himla glad att vi får möjligheten att göra det här och det är ju perfekt medan vi renoverar hela huset. Påtal om det kommer det ut en vlogg i helgen (lite sen) en follow me around sen kanske vi ska börja vlogga för renoveringen så ni får veta lite vem B är haha. Nu ska jag fortsätta jobba (kikade in här snabbt medan jag åt lunch). Ikväll väntas middag och lite annat skoj med Devote gänget.

Gillar

Kommentarer