Varför går det alltid för långt?

Varför är man alltid så att man låter det gå så långt att man typ inte kan visa sitt hår ute innan man tar sig i kragen och bokar en frisörtid? Kan ju inte bara vara jag som gör så?

Jenny som alltid klipper och slingar mig måste bli galen på mig.. men före och efterbilderna blir iförsig mycket bättre och roligare haha

Vi klippte lite kortare (mitt hår växer som ogräs nu så vi körde en längd kortare än vad jag vill ha så skulle säga att min längd kommer vara perfekt om ca 3 veckor. Sen gjorde vi även (hör och häpna) mitt hår mörkare. Jag har väldigt mycket nu och fram till att jag ska föda så vi förstod att nästa gång jag är tillbaka har jag nog redan fött. För att då skippa den utväxten som annars kommer så gjorde vi det till min naturliga hårfärg men med lite lite slingor.

Är så jävla nöjd med färgen. Detta måste vara en av dom bästa färgerna vi fått till under åren. Känns dessutom lite lyxigt att vara lite mörkare i håret (Nästan så att jag hade velat köra ännu mörkare). Men don’t you worry, i sommar blir jag ”blond” igen.

Såå vad tycker ni? Yas or no?
Jag får ju nästan dagligen frågor om vart jag fixar mitt hår, hur dom klipper för volym och hur vi slingar men jag kan tyvärr inte svara på dom frågorna utan jag låter Styleport göra magi istället. Är du sugen på att klippa kort kan ni alltid boka en konsultation där så kan dom visa och förklara :) som jag förstått så är det rätt svårt att få till det perfekta korta men dom är verkligen proffs! Tack vare dom har jag ju produkter och verktyg så jag får upp volymen

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Sååå snyggt 🤩🤩
nouw.com/mammatillthea
eschutz
eschutz,
Snart ett år sedan jag besökte frisören 🙈🙈
nouw.com/eschutz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229