Varför uppdateringen har varit sämst

Utsikten från vårt hotell var så fin när solen höll på gå ner. Kändes som man verkligen fick en blick över riktiga Rom

Jag försökte rädda dom här bilderna men det var tyvärr för rött och mörkt ute. Kombon av skinnkjol och en vit skjorta är dock en vinnande kombo. Kommer köra den i vinter till lite högre stövlar och kanske en liten stickad tröja över skjortan. Väskan är från Valentino

En av de alla hål i väggen restauranger vi ätit på. Har inte blivit besviken en enda gång. Tryffel carbonaran jag åt på denna restaurang var så god, trots att jag är väldigt trött på pasta just nu kan jag faktiskt sukta efter den.

Gud vilken seg uppdatering det varit under den här helgen. Men internet har verkligen varit sämst och min bror är inte lika tålmodig som de andra jag brukar resa med är. Det här med bloggande kommer alltså inte i prio då han själv tycker det är töntig haha men jag är stolt, jag älskar det! Nu sitter vi iallafall på flygplatsen som typ haft bäst internet hittills. Har haft en såå bra resa och ni ska få alla bilder, jag lovar! men ska bli skönt att komma hem nu efter fyra dagar i den här staden. Bara tanken att få pussa på min pojkvän, gå på Bieber med mina absolut bästa tjejkompisar och events med Louise och flytta in i vår lägenhet gör mig sjukt taggad på denna vecka. Något minus är väl hur mycket jobb jag har att ta igen efter den här helgen. Både på kontoret och bloggmässigt, men försöker börja lite nu och det är mer än 1 timme tills planet går så hinner nog fixa en del.


Vi hörs i Stockholm babies!

Gillar

Kommentarer