Varför vi lever

Igår när jag jobbat klart kom Tove och Sandström över till landet med B som varit i stan. Någon timme senare förberedde vi en picknick som bestod av rosé, bubbel och chips. Vi skulle nämligen hämta Toni och Calle vid Stavsnäs och passade på att ta snipan då det var så bra väder.

Jag vet att Stockholm hade 14 grader och sol igår men på landet kändes det påriktigt som det var typ 24 grader. Jag åkte ju enbart i min söta skjorta från Loavies utan att frysa

Toni, jag och Tove <>

När vi kom fram så satte killarna igång och laga mat medan vi tjejer satt på bryggan och drack vin (läs: fotade,snapade osv. haha)

Till förrätt åt vi en så himla god skagenröra som Calle slängde ihop. Han har nämligen sommarjobbat på Melanders när han var yngre så han kunde ju alla trix för att få den perfekt. Till middag lagade B ihop sin Moules och den var också så jäkla god så det slutade med att jag fick väldens matkoma. Vid 1-tiden tackade jag för mig men gänget fortsatte festa några timmar till. Nu imorse vid 7-tiden vaknade jag av att B lagat Croissanter så medan han fixade klart med frullen sprang jag och Gustav ner och badade. Nu är livet så jäkla härligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Är så tacksam för allt just nu. Nu ska jag fortsätta sitta här i solen och jobba lite medan vi dricker klart kaffet. Snart ska jag och Tove hoppa i och bada igen! Livet hörni!!!

Gillar

Kommentarer