världens bästa födelsedag (i år igen) och en överraskning

Som ni vet startade vi min födelsedag redan dagen innan. Min finaste kärlek och jag tog in på hotell,

När jag låg och sov fick jag min present. Blir påriktigt tårögd när jag tänker på det. Jag älskar den människan så himla mycket. Det har varit rätt mycket på senaste med renovering, jobb och en stressad Lovisa hehe. Jag är inte mig själv just nu men jag tror inte det är så lätt för dom i min närhet att ta in det. Jag är helt ur balans, en väldigt jobbig känsla. Men jag vet att vi tar oss igenom det, B ger aldrig upp och särskilt inte på mig. Gårdagen gav mig iallafall så mycket energi. Jag sprang en snabbis till jobbet där jag också blev firad innan jag möte mamsen för att gå på en shoppingrunda :)

Hur fin mamma har jag inte som springer omkring med mig hela dagen för att shoppa utan att köpa något till sig själv? Vi hittade massa fint men ingenting som jag kunde ha till min fest tyvärr. Men fan vilket tålamod hon har med mig den kvinnan. Love you mami

Hon hjälpte mig också att fota av min look innan middagen.
Nya jeans från Levi's // Skor - Steve Madden // Väska - Valentino // Blus & kavaj - Zara

Sen mötte vi upp resten av familjen på sturehof. Jag var galet sugen på en skaldjusplatå så det fick det bli. Sen fick jag även en till överraskning. Nämligen en väska, asså tappa typ andan, hade verkligen ingen aning att jag skulle få det då jag verkligen inte önskat mig nått. Jag har ju gått och dreglat efter en viss modell, men pappa valde ut en annan och jag har nog bestämt mig för att behålla den. Den är sjukt jäkla snygg/cool och lite mer speciell.

Fotade inge mer då jag fokuserade på att filma istället :) Men efter middagen åkte vi hem och åt tårta och öppna lite fler paket. Älskar att öppna paket men blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på att dom lagt så mycket tid och kärlek på allt, asså så lyckligt lottad. Vill inte tro att det ens är möjligt att jag har så här fina människor runtomkring mig.

Gillar

Kommentarer