Världens mest produktiva dag

Alltså det är verkligen såna här kvällar jag saknar sent på hösten när det är kallt. Nu känner det dock overkligt att vi kommer ha en liten bebis att gosa med hela hösten/vintern. Känns som man knappt kommer hinna blinka och sen är det sommar igen.


Häromdagen mötte jag iallafall upp Josse och Elin för mys och bad. Det var så länge sen vi hängde (och inte typ enbart sågs för att fota/med andra osv) och jag hade verkligen saknat dom. Vi sa vi kör en mysig picknick men det slutade med att vi köpte vitlöksbröd med philly, bananyoghurt med chokladflingor och kakor (kan ju också meddela att jag upp hela paketet kakor helt själv haha). Riktigt lökig picknick men ändå underskattat haha.

Vi tog bilen till en brygga vid stocksund, solen låg på så det blev inte ens kallt förrän vid halv 9-tiden. Där mådde vi kan jag berätta.. Dock har ju människor matat för mycket ankor här.. 90 % av vår tid var vi tvungna att jaga bort hungriga stora ankor som hoppade upp på bryggan och ville ha mat. Sjukt att dom inte ens blir rädda när det står tre tjejer och flaxar med armarna och gör fågelljud haha, hade velat ha det på film. Tillslut satt vi redo med varsin handduk som vi snärtade mot dom om dom kom nära haha

"baddräkten" jag har på bilden är egentligen en body men jag tyckte den va så fin så körde den som en baddräkt istället, ni hittar den här (reklamlänk), tröjan hittar ni här (klick). Solisarna är ifrån Rayban.

Vi gossipade och brände av heta samtals ämnen. Känner ju att mitt liv är väldigt lugnt och harmoniskt just nu så försökte få ut varenda lilla smaskig detalj från utgångar osv. haha
Den här dagen har bestått utav: tvätta,städa, så gräs, städa på tomten, tipptappa bort 3000 ton skräp, montera handtag på alla dörrar i huset och nu har jag precis gått igenom alla bilder som jaag fotade tillsammans med bästa Stella igår.

Så otroligt trött men Fyfan va skönt med en så produktiv lördag. Det har verkligen blivit fint på tomten också. Nu ska jag dock tvinga med B att bada med mig (han är sur för jag inte följde med honom i eftermiddags när jag höll på med tvätten) sen kolla skräckfilm och äta plockgodis. Imorgon ska vi ut till landet, så är vi där hela veckan då B faktiskt har tagit ledigt. Jag joinar honom i mitten på veckan sen är det nog bloppis på söndag om vi hittar lokal.

Gillar

Kommentarer