Vårt nyår blev inte som vi tänkt

Gott nytt år älskade ni!! Var väldigt skönt och välbehövligt att ta en paus och samla lite energi. Jag älskar tanken av ett nytt år, en ny början och nya möjligheter. Det blir som en ny start att få vara ens bästa jag, vilket jag 100% kommer försöka vara. Tror verkligen 2019 kommer bli ett riktigt bra år, även om 2018 också var ett riktigt bra år!

Tänkte köra en års resumé om ni skulle tycka det var kul? Inte en så lång utan för en kortare variant.

Byxdress- slutsåld men liknande Här (reklamlänk)

Vi spenderade som ni vet nyår i Danmark, det blev absolut inte som vi tänkt (lång historia så orkar inte gå in på det) men det blev ändå ett av dom mysigaste nyåren. Väldigt avslappnat i bra sällskap, man behöver inte så mycket mer. Det var nog mitt första nyktra nyår på lääänge. Drack en klunk bubbel men inge mer. Vid 12-slaget låg vi i sängen p.g.a minimal säng natten innan och mös och sprang sen ut för att kolla på fyrverkerierna som var heeeelt sjuka.

Vi bodde ju i ett strandhus vid strandvejen, helsingör där man såg liksom från Danmark till Helsingborg och Malmö. Det var fyrverkerier överallt och det höll på i 1 timme.
Vet att många anser att fyrverkerierna är onödiga för både miljön och djur. Jag håller med, smäller ju inga själv men det är så fint att kolla på så har ju ändå dubbelmoral där. Jag njuter av fyrverkerierna.

Todd var med hela kvällen i sin snygga ”smoking” som han fick i present av Ebba och Alex som vi var där med och sina Gucci skor från Hanna. Han avslutade kvällen med att kräkas ner hela sig haha, första men kanske inte sista gången han kräks på nyår. För sjukt att tänka på.

Jag tog faktiskt inte så mycket mer bilder tråkigt nog meen tänkte bara kika in här och säga gott nytt år! Har en del jobb att göra idag, inlägg som ska upp och resor som ska bokas (återkommer om det)

Puss på er

Gillar

Kommentarer

Sara Flumé
Sara Flumé,
Gott Nytt År till dig och din familj ✨🌟✨ Underbart att du inte tog så mycket bilder ju 😉 för mig betyder det att man var mer närvarande!!!! Mer sånt!
www.saraflume.se
M
M,
Hej,
hur hyrde ni huset i Danmark? airbnb?
lovisawallin
lovisawallin,
Via air bnb, https://www.airbnb.se/rooms/29437384?guests=1&adults=1
nouw.com/lovisawallin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229