Vart ska vi åka?

Inlägget innehåller reklamlänkar

En look jag hade på ELLE frukosten Byxor - klick /Jacka - klick

God morgon babes, sovit gott?
Fick en fråga igår om jag inte kunde skriva lite om kommande resor och planer. Jag är ju inte den som reser så ofta då vi både nu måste bli klara med renoveringen och kan inte vara borta så mycket från mitt jobb med det som är närmast är Åre tillsammans med @elinskoglund , @moamattsson och Hanna . Vi blir borta i 3 dagar och ska bara mysa, åka skidor och dricka varm choklad! Har jag några läsare i Åre? Hade varit kul att veta :)

Sen kommer jag och B kort därefter dra iväg 2 veckor. Vi har inte bokat än utan vi kommer typ packa väskorna och åka till flygplatsen och ta första bästa flyg. Ändå rolig grej att köra så spontant, slipper man gå och längta så mycket utan vi får se vad det blir helt enkelt. Det enda jag vet är att vi två verkligen behöver en semester bara vi. Jag tror det lutar åt Thailand (som ni vet är jag inte superförtjust i Thailand) men känns som det är lättast att resa dit, man har varit där och vet hur det funkar, gillar maten osv. och vad vi behöver är verkligen att ta det lugnt och göra precis vad vi vill, inte upptäcka massa saker. Dit åker vi alltså i början av februari, eller tanken är att åka mellan 4-8 iallafall.

Så nu vet ni det, idag är fullrulle. Älskar att det alltid dyker upp så mycket mer grejer efter jag gjort mitt "veckoschema" så det blir ju liksom aldrig så man tänkt sig.

P&K

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
miamariapetersson
miamariapetersson,

Riktigt snygga brallor!

nouw.com/miamariapetersson
ISA,

Oj vad modigt (och kul!) att bara dra sådär med första flyg man får feeling för! Hade varit en fett bra övning för mig med kontrollbehov grande! 😉

isabyl.se
isabelw
isabelw,
Åh vad underbart och roligt att dra en spontanare!
nouw.com/isabelw