Väskan som låg i påsen

Här har ni den, min alldeles egna Gucci Dionysus. Det är den mindre modellen som kallas "mini suede shoulder bag"ni hittar den här.
Perfekt vardagsväska som rymmer min korthållare, kamera och lite smink

Jag har länge klagat på att jag inte har en mindre vardagsväska (förutom min Chanel som är nära på att falla sönder då jag använt den så mycket). Så lyckan när mitt hjärta lyckats pricka in den finaste modellen, färgen och ja hela väskan är ju helt galet. Han har letat som en galning, fått ta hjälp av kompisar som varit utomlands för att hitta den perfekta väskan till mig och andra som fått leta som galningar omkring i Stockholm. När han väl bestämt sig för att köpa en Gucci Dionysus (fast med blommor) får han ett samtal av min panikslagna bästis som säger att jag tydligen inte alls ville ha en gucci med blommor på då vi gått omkring på Selfridges i London och där hade jag nog sagt något sånt, helt omedveten att B typ stod i butiken för att köpa den haha. Fan jag vet inte ens om jag är värd den här väskan men jag älskar den, jag älskar den ännu mer för jag vet hur mycket av hans tid som står bakom. Att han fortfarande överraskar mig gör att jag får gåshud, tänk att jag ska få leva resten av mitt liv med den här mannen för jag kommer inte släppa honom i första taget.

Nu: jag ska köpa en smoothie på Blueberry innan jag har ett par möten, på lunchen ska jag träna och efter jobbet ska jag och B iväg för att testa våra vingar haha

Gillar

Kommentarer