Vecka 37 -denna vecka föder jag!

Är jag naiv som tror att jag ska föda den här veckan? Haha.. men har mått illa dom senaste dagarna, samt haft vad jag tror är lite värkar. Har liksom haft en molande värk i magen som gått upp och ner, mer sammandragningar än vanligt och sen gör det rätt ont att sätta sig ned på rumpan. Jaja föda eller inte så förbereder sig kroppen på att något ska ske iallafall. Hoppas på det iallafall, kanske inbillar mig för att jag så gärna vill föda NU!

Nu är vi iallafall inne i vecka 37, jag ska till barnmorskan på torsdag och skriva ihop ett förlossningsbrev men även boka ett extra ultraljud. Jag vill veta hur stor hon är nu med tanke på att hon ligger över kurvan.

Lite naiv som inte heller köpt nya underkläder haha.. har ju kvar kanske 1-2 par gravidtrosor sen Todd kom men resten är slängt. Nu fungerar ju det mesta men många trosor har börjat sitta väldigt tajt haha, och lika så bhar..

På fredag har jag bokat in en heldag med förlossningsprepp haha (det är också därför jag tror jag kommer föda då, känns ju alltid som de är dålig tajming när de gäller förlossning). Ska dricka förlossningsdrinken, gå på ansiktsbehandling, färga bryn och fransar, massage och tillslut mani och pedi! Ni får såklart hänga med i en vlogg

Gillar

Kommentarer

Emelisanskrypin
Emelisanskrypin,
Haha ja ingenting passar plötsligt när man är gravid. Jag har haft plagg som funkat ena veckan och sen nästa så gör dom inte det 😟 Hoppas hon kommer snart ✨
nouw.com/emelisanskrypin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså ihhh! SÅ himla spännande <3
nouw.com/matildaberlin