Veckan genom mobilen

Medan vi njuter av Visby för fulla muggar (ni följer väl med på instagram?) så tänkte jag visa lite av vad som hänt i veckan. Fotade bland annat för Ivy Revel och deras nya höstkollektion. Mycket rutigt och det älskar jag!

Var ju även på Styleport och såg till att klippa av mig en bit av håret. Jenny som jobbar där la även in en hel del slingor för att ljusa upp och få mitt hår lite kallare, tycker hon lyckades riktigt bra!

B’s mamma fyllde år. Det firades på Grodan med resten av familjen
Hela gänget, ser ut som jag ber en bordsbön eller något haha
I onsdags mådde jag inte så bra, eller hade världens huvudvärk så bestämde mig för att jobba hemma. Gjorde i ordning en riktigt god frulle som jag njöt av innan jag satte igång med jobb. Det är en jobbig känsla att vara stressad över jobb, men samtidigt så virrig och seg i proppen så man vet knappt vad man håller på med
Mamma har fått pyssla om mig i veckan, här med Frans- och brynfärg samt en rengöring av ansiktet osv. Sån j**** LYX. Tack mami att du tar dig tiden, det är faktiskt något jag uppskattar väldigt mycket. Sen är de så najs att efter sommaren få sig en uppfräschning så man ser alldeles pigg och utvilad ut. Mamma är faktiskt bäst på bryn och alltid efter hon format och färgat mina får jag sååå mycket komplimanger
Något annat man älskar är ju presenter, ytterligare något min mamma är bra på. Det här var en tidig namnsdag present (min namnsdag idag ;) ) jag fick massa kokosprodukter som ni vet jag älskar men även världens bästa ansiktskräm från Sothys.
Va på ett pilatespass i veckan. Jag trodde de skulle vara jobbigare men det var inte mitt favoritpasta om jag ska vara ärlig. Längtar tills jag får köra intervaller igen..
Alltså jag vet inte om jag sagt det men alltså mitt sötsug är tillbaka och värre än någonsin. Alltså påriktigt, kan vakna och vara sugen på godis, något jag vet att varken jag eller Hoppsan mår bra av. Så här om kvällen bakade jag nyttiga chokladbollar (glömt bort hur gott det är) och ska framöver alltid ha några sådana i kylen
Det här känns så Sjuukt att visa, förstå att om 2 månader är de dags. Det mesta vi beställt kom igår. Ni är många som velat veta lite mer om vagn och hur vi kommit fram till den vi köper så det kommer nog ett inlägg om det. :)
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och njuta av det här badet medan tjejerna tar varsin massage (fick ju min igår, hade dock inte bangat på en till haha)

Gillar

Kommentarer

ByAJ
ByAJ,
Å, det hørtes jo ut ssom en kjempe fin uke! Nyt helgen fine deg <3
nouw.com/byaj
vid
vid,
I am so excited to see your baby’s room ! Xx
nouw.com/vid