Veckan genom mobilen med inbjudningar, inspelning med Devetdu och Walkie talkies till huset

Till vänster: Måndagen var tuff, jag var så sjukt trött efter helgen och hade sjukt mycket på jobbet så när jag kom hem serverade han veggo tacos i sängen, kunde typ dö lycklig // Till höger: Fick en bild av B skickad på mess, han brukar skicka bilder när jag får bud hem och han hinner hem före. När jag kom hem höll han på kolla in läppstiften som låg i kartongen haha. Utom läppstift innehöll det även en grym inbjudan!

Till vänster: I veckan bytte vi B's skor men då hittade jag även dom snygga solglasögonen från LV ovan, tror nästan jag måste köpa dom! // Till höger: En suddig mig efter en lunch på Foam

Båda bilderna ovan är ifrån vår onsdag. Vi började med middag på Ljungrens med Erik och Olivia, sen sprang vi till Magnum där vi gjorde våra egna glassar, jag tog vitchoklad med caramell popcorn, salted caramel och maränger om jag minns rätt. Vi slutade som vanligt på Sturehof där vi svängde till Mando Diao som hade en random spelning.

Till vänster: Var på lunch på Rosendals trädgård som ni redan läst om men det var så fint så förtjänade en till bild// Till höger: Först spelade vi in en musikvideo till De vet du's nya låt (så bra!!, släpps 10 maj) och efter det blev vi alla tjejer en aning taggade så vi drog till Nybrogatan 38 där vi drack lite vin

Till vänster: Köpte fredagsfika till mina kära kollegor (var nog mest för min egen skull), eftersom jag satt kvar till halv sju tiden var det välbehövlig // Till höger: Vi åt ju middag med Ebba och Alex igår, dom hade en sen födelsedagspresent till B som bland annat var mini walkie talkies som dom tyckte kunde vara bra till nu när vi ska flytta till ett stort hus, haha kommer användas väl. Kan typ tänka mig B anropa mig när han sitter på toaletten och toapappret är slut HAHA.

Nu ska vi käka middag (blir moulés) sen tänder vi bastun och så ser resten av min kväll ut, det är bannemig livet!!

Gillar

Kommentarer