Veckans fråga - hur jag lägger upp min tid

Byxor - klick / Skor - klick/ T-shirt - klick / Jacka - klick

Gud, klockan är redan 3 och jag vet inte ens vad jag gjort idag haha. Igår hade vi sleepover och idag har vi ätit fattiga riddare, handlat lite till mitt dressingroom, hämtat ut min mobil på Telia och nu ligger både jag och B i soffan och jobbar. Känner som vanligt att jag ligger lite efter med bloggen men en sak i taget. Ovan har ni en outfit jag hade i fredags. Älskar byxorna, aldrig någonsin tidigare sett högmidjade skinnbyxor (fake skinn).

Jaja det var absolut inte det jag tänkte skriva om utan jag tänkte förklara för er lite hur jag delar upp min tid och hur jag får allt att gå ihop då jag fick en fråga om det tidigare i veckan. Som ni vet har jag ju två heltidsjobb. Mitt på Zengun som projektinköpare (ni kan läsa mer om det under kategori Arbete) och som bloggare. Jag tror min "räddning" är att jag är så satans effektiv. Jag vill absolut inte skryta, det kan absolut vara negativt men jag tänker alltid hur jag ska göra för att effektivisera mitt jobb och det jag gör.

Scenario en vanligt dag då jag inte hunnit fota på helgen så jag har massa att lägga upp:
Går upp vid halv 7 tiden, bloggar (tidsinställer) och dricker kaffe. Är väl på kontoret vid 8:30 och jobbar fram till 12. Då möter jag upp Josse, vi fotar bådas outfit på ca. 20 minuter. Påvägen tillbaka till jobbet för jag över bilderna så jag börja retuchera och lägga ut. Jobbar sen fram till 6-tiden. Bloggar innan jag stänger ned datorn, drar till gymmet sen hem. Väl hemma brukar B laga mat medan jag preppar inför morgondagen samt städar lite.

Så ser en perfekt dag ut för mig. Sen är ju vissa dagar jobbigare. Då ska jag hinna jobba, träna, fota, gå på events, blogga osv. Men jag älskar såna dagar. Det är som att ju mer stressigt jag får det desto mer idéer får jag. Förstår ni? Jag jobbar liksom bäst under stress.

Jag hoppas det förklarade lite hur jag tänker när jag planerar mina dagar och så. Jag känner liksom inte att själva bloggen och instagram tar min tid utan det är allt runt omkring. Events som drar över tiden, alla mail, möten osv. :)

Juste, vad tycker ni om veckans fråga? Jag kommer nog ha det som ny kategori här på bloggen. Så under veckan väljer jag en fråga jag vill svara på som kommer ut på lördagen :) Kommentera det här inlägget om det är något ni vill att jag svarar på till nästa lördag.

PUSS


Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,

Du är så inspirerande Lovisa!! Och är precis som du, jobbar också bäst under stress. Verkligen superkul med veckans fråga! 😊

nouw.com/isabelw
westergrens
westergrens,

Något inom träning/hälsa/kost skulle jag rösta på 😊 hihi

nouw.com/westergrens
Emelie JS,

Får också sjukt mycket gjort när jag har mycket saker att ta tag i och är lite smått stressad. Det får såklart inte gå över styr, men förstår helt klart vad du menar! <3

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Wishmari
Wishmari,

Vad du och kläderna är snygga!! Gillar brillorna också 😊

nouw.com/wishmari
Sabrina
,
AH så snyggt! älskar din stil. blir så sugen att beställa - får man fråga vad du har för storlek i dina? är dem normala? jättetajta? tacksam för svar!
lovisawallin
lovisawallin ,
Menar du byxorna? storlek 38 har jag <3
nouw.com/lovisawallin
Telia Sociala Medier,

Men hallå där! Snyggt!

Älskar brillorna!

Blev det en ny telefon eller hämtade du ut en efter reparation?

Nåja, tänkte bara titta in och säga hej och berätta att jag finns här på sociala medier om några frågor eller funderingar skulle dyka upp.

Allt gott och ha en fin dag!

Med vänliga hälsningar
Oliver Hedberg
Social Media Relations

https://www.facebook.com/telia
https://twitter.com/teliasverige

telia.se/privat
lovisawallin
lovisawallin ,
Fick en ny 😊 Okeej, härligt! kan vara bra att vet a 😊
nouw.com/lovisawallin