Veckans fråga - tips på snygga sneakers

1 - klick / 2 - klick / 3 -klick

Fick en fråga om jag inte kan länka snygga sneakers och javisst. Jag har en del favoriter hemma själv som är från Jim Rickey och tycker dom är stört snygga. Men finns ju givetvis massa andra men ovan är mina favoriter.

1 - klick / 2 - klick / 3 - klick

Om man vill ha lite "coolare" tycker jag Nike eller Addidas är bästa märket. Dör lite för dom gröna till vänster

1 - klick / 2- klick / 3- klick

Letar man lite dyrare sneakers har LV dom absolut snyggaste. Dör för alla ovan men vet inte vad jag känner för att lägga så mycket pengar på ett par sneakers kanske så får man köpa vid ett speciellt tillfälle men nr. 2 jag länkat DÖR jag också för haha. Vill definitivt också unna mig ett par LV boots inom en snar framtiden. But first things first. Huset ska bli klart, jag och B ska åka på en resa, jag ska unna mig en väska och ja sen kanske skorna får komma på en fjärde plats.

Nu ska jag och B göra i ordning en riktig god omelett. Känns SÅ jäkla gött att vara inne i träningen igen (alla ba du hade ett uppehåll på 3 veckor), mitt tips till er som inte tränar så mycket som ni vill är att se till att ha ett pass inbokat på måndagen. Om jag ser till att ta mig till gymmet på en måndag, då tar jag mig även dit resten av veckan. :)

Gillar

Kommentarer

lisabakkland
lisabakkland,

Såå snygga!! Ha en toppen vecka! <3

nouw.com/lisabakkland
JosephineJuninger
JosephineJuninger,

Åå dom råsa Louis vuitton är mina favvosar 😉

nouw.com/josephinejuninger
AmandaKermoury
AmandaKermoury,

Så snygga skor! Älskar dom beiga Nike skorna 😍

nouw.com/amandakermoury