veckans planer - babyshower? Vart skulle vi ha rest?

innehåller reklamlänkar

Jag är i sånt workflow just nu, ideérna sprudlar och jag vill mer än vad som är möjligt. Jag är verkligen i en bra sits i livet just nu, det enda jag önska är att det var kallare och att jag fick in min morgonrutin med träning igen. Sen känns livet på topp. Appråå på kallare, hur fet är inte den här fejk pälsen från Gina , ni hittar den här (klick), finns även i isblå här (klick).Kommer bo i den i höst/vinter

Måndag: Var hundvakt på förmiddagen, sen jobbade jag till sent, postade ett paket, hämtade ut två paket, B lagade omelett till oss för middag sen kollade vi Idol.. När B somnade planerade jag lite outfits för samarbeten och kommande dagar.

Tisdag: Fotade ett samarbete för instagram (bilden ni ser ovan) på 5 sek imorse innan jag var tvungen att hoppa in i bilen till jobbet, ändå helt okej jobbat känner jag. Nu på lunchen ska jag fota ytterligare ett samarbete med Josse samt förbi ett sjukvårdsapotek och köpa stödstrumpor (sexii). på kvällen ska jag hänga med tjejerna och vi ska nog gipsa min mage, så mysigt. Kanske något man egentligen sparar till sin babyshower men man kan ju göra det två gånger isåfall. BTW visst fixar man inte sin egna babyshower utan det gör ens vänner? haha ska säga det till B så han kan se till att mina vänner börjar planera (no pressure haha)

Onsdag: Lägga ut en vlogg (jaa hur kul? så länge sen ju) Sen har jag Inga planer förutom att jag ska förbi DAY och lämna tillbaka lite plagg jag lånat som jag inte hann bära innan magen kom ivägen haha.

Torsdag: Jobb, sen tar jag med mig Ebba på ett event med Rituals, ska bli mysigt. Är ju kär i alla deras produkter (finns inget lyxigare till bra peng enligt mig) så ska bli härligt att få se den nya doften.

Fredag: Tanken var att jag och B skulle åka till London över helgen, shoppa kläder till Hoppsan och bara må men som vanligt kommer det alltid tråkiga kostnader som man inte räknat med eller tänkt på så vi fick helt enkelt vara hemma istället. Det är så sjukt att hur mycket man än jobbar och drar in så verkar kostnaderna öka i dubbelt så hög takt.. Istället blir det jobb och på eftermiddagen ska jag till Diplomat för ett event som Spalt och Saphira bjudit in till, Saphira är ett varumärke jag hört om men aldrig testat så ska bli kul. Just nu är jag så inne på allt som får kroppen att hamna i balans och må bra, innifrån och ut. Ska se till att boka in både mani,pedi, ansiktsmask och massage nästa vecka.

Helgen: häng med hundvalp och med Hanna (så du vet Hanna så bokar jag dig hela lördagen)

Gillar

Kommentarer

JessyGunnarsson
Mayagustafson
Mayagustafson,
Men asså ge mig den jackan!! <33 så snygg
nouw.com/mayagustafson
Faronsson
Faronsson,
Såå snygg!💖💖
nouw.com/faronsson
mariereierth
mariereierth,
Oh my.. Jakken <3
nouw.com/mariereierth
carroat
carroat,
Vilken underbar jacka 😊
nouw.com/carroat
Anja
,
Såå fin:) hur är den i storleken? vilken storlek har du?
lovisawallin
lovisawallin ,
Den är normal i storleken, jag har en storlek större så jag kan knäppa den trots magen dock 😊 så jag känner ju att den är lite oversize
nouw.com/lovisawallin
Evelina,
Alltså jackan är så fin!! 😊
www.evelinarou.com
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Härlig vecka!! Och så fin jacka😍
nouw.com/ebbasalomonsson