veckans planer - gamla bilder på mig och drömmar

Veckans schema

Fick den här bilden skickad av min pappa i helgen hahah hur liten?

Måndag: Första inskolningsdag för lilla T (har precis kommit därifrån och T somnade typ mitt i hans lunch så fick bära upp honom till hans rum). Det gick iallafall super bra och förskolan känns SUPER BRA! fan tror verkligen det är kan bli riktigt bra (hur många gånger kan man använda bra i en mening? haha)
Tisdag:
skolar in hela dagen så fokus ligger väl där
Onsdag:
Tar B inskolningen för jag behöver fota och filma ett samarbete, sen har jag även en rolig inspelning med miss Stenlöf. Ska bli skoj för var väldigt länge sen jag träffa henne
Torsdag:
Tar jag över inskolningen igen så ingenting inbokat förutom ett samarbete som ska ut på morgonen.
Fredag:
Har möte med min ekonom. Vi ska "stänga" min enskilda firma, göra klart bokföringen för det och gå igenom allt nytt med mitt AB. Känns skönt och jag är ju en sucker för ekonomi så det känns riktigt kul. Sen är det ju alla hjärtans dag, inget vi direkt firat mycket i detta förhållande haha men vi kanske löser en barnvakt och gör något kul ändå.

Helgen blir en blandning av att fira vänner och ta det lugnt. och fan såg att jag inte har någon träning inbokad denna vecka. Ska försöka ta tag i den också

Och juste lite mer BTS från igår som jag lovade. SÅ kul att få fota tillsammans med sin bästavän!! Tänk att vi känt varann i 12 år nu! SJUKT.

Jag tror ni kan gissa vad vi fotade/filmade va?

Bilderna och filmerna blev så jävla coola och det var ett riktigt bra team på plats. Detta får mig ju att drömma mig bort lite i framtiden och eventuella fotograferingar men med mig bakom kameran hihi. Det är pågång men vi är lååångt ifrån mål.

Gillar

Kommentarer

nilssonsanna
nilssonsanna,
Såå snygga!!
nouw.com/nilssonsanna
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229