Veckans planer

Jag fick så mycket frågor om min kappa på bilden. den är ifrån Rebecca Stella men verkar vara slutsåld.

Tisdag: Jobb, springa 1 mil och sen har jag bokat in ytterligare en träningsdejt med några kollegor och efter det blir det middag på en relativt ny restaurang som jag inte varit på. Ska även skriva ett inlägg om hur min walk in closet blev.

Onsdag: Skicka in bilder för ett samarbete, springa 8 k, har en hel del möten men vid lunch smiter jag iväg ett tag för att fira att bästa Lollo B släpper en kollektion för Bubbleroom. Alltså jag är så taggad på att få se alla plagg. Finns ett set som hon visat som föll mig precis i smaken. Hanna landar även den här dagen så hoppas på att få se henne??

Torsdag: Springa 1 mil på morgonen, sen har jag 4 olika inköpsmöten inbokade från 09:00-15:30 så det kommer bli en lång dag. På kvällen har jag inbokad myskväll med tjejerna.

Fredag: Ska försöka plöja undan lite jobb inför helgen, vid 18-tiden ska jag och Hanna befinna oss på Let's dance. Ska bli så kul att heja på Margaux och Viktor live! Sen får vi se om vi vibar att gå ut men jag tror det. Var ett tag sen nu för mig.

Resten av helgen har jag inga planer. Men lär väl dyka upp lite mer som det alltid gör.

Nu ska vi kolla på film och äta choklad. Och jag måste sluta nysa haha... har nyst kanske 10 gånger sen jag började med det här inlägget.
PUSS

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
Låter som en härlig vecka! Hoppas den bli bra! <3
nouw.com/filippaml
hannahallencreutz
hannahallencreutz,
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Så snygga brillor, du också såklart 😉
nouw.com/josephinejuninger
moahakansdotter
moahakansdotter,
Så snygga brillor!
nouw.com/moahakansdotter
bellaskoog
bellaskoog,
Älskar outfiten, så himla snygg!
nouw.com/bellaskoog
deniseanneroth
deniseanneroth,
Låter som en grym vecka!
nouw.com/deniseanneroth