sneak peak på köket och veckans schema

Hej hörni, gud den här dagen har gått i ett men måndagar brukar vara så för mig. Har nästan glidit omkring i setet ovan som jag fick i tidig julpresent av Indiska och måste säga att det är bannemig det snyggaste och bekvämaste setet jag någonsin haft, ni hittar byxorna här (klick) och morgonrocken till här (klick).Det är ju en lite högre prisklass än vad jag iallafall brukar lägga på mjukiskläder med detta set är ju också i Kashmir. jaja en ny favorit i garderoben och ett hett tips för julklapp till ens mamma/flickvän osv. Bakom mig får ni också en liten sneakpeek på vårat underbara kök.

Måndag: yogade med natural cycles som jag kommer starta ett samarbete med i nästa år. Det var grymt bra med både yogan och snacket efter. Jag längtar till att börja använda det nu så jag kan berätta för er vad jag tycker om det. Resten av dagen har jag varit hemma och jobbat, våran larmkille kom förbi och satte igång larmet nu också(så skönt att ha det klart)
Tisdag: jobb,boxning, jobb,jobb, det är mycket nu innan nya året, en massa som ska iväg och en del som ska avslutas.
Onsdag: ska boka in något svettigt pass på lunchen tror jag annars har jag inget inbokat förutom myskväll med tjejerna, kanske ska fråga om Josse kan fota innan jag ska iväg och träna? vad säger du babe?
Torsdag: tar ledigt inför julen så ska träna och hänga med Tove på förmiddagen, sen måste jag inhandla dom sista julklapparna, kanske ta en sväng förbi någon julmarknad
Fredag: också ledig, om jag handlat alla julklappar här ska jag nog ta och köpa heltäckningsmatta till mitt dressingroom och leta inredning

Sen är det ju typ jul hörni, dagarna går så fort!

Gillar

Kommentarer

nickireutersward
lovisawallin
lovisawallin ,
Linnea,
setet ser jättemysigt ut!:)
lru.blogg.se
ellicalundgren
ellicalundgren,
Du är så så fin!!!
nouw.com/ellicalundgren
sjogrenanna
sjogrenanna,
Vart hittar man koppen? Drömsnygg
nouw.com/sjogrenanna
lovisawallin
lovisawallin ,
Den är ifrån märket VIPP 😊
nouw.com/lovisawallin
Matilda
,
vilken storlek har du i mysdressen? 😊
lovisawallin
lovisawallin ,
Alexandra
,
Vad heter golvet och vart har ni köpt det? Såååå snyggt!
lovisawallin
lovisawallin ,
Tack fina! Golvet är köpt från Torra trägolv och det är ett furugolv, typ 25,30 cm i bredd om jag minns rätt 😊 Kram
nouw.com/lovisawallin