Veckans schema

Den här veckan blir kort men så jäkla intensiv, men som jag tidigare nämnt jobbar jag ju bäst då! Sen väntar 3 veckors härlig semester. Håller på fundera om jag ska köra safecard och tidsinställa massa inlägg till er eller hoppas att internet duger så ni iallafall får ett inlägg om dagen, vad tror ni?

Tisdag: hämta ut lite paket, Har bokat in ett träningspass vid 11, sen ska jag jobba och ta tag i mailen och ja försöka förbereda för semestern så ingenting ligger kvar och släpar. Vid sex-tiden ska jag springa intervaller. Sen ska jag jobba med vloggen som förhoppningsvis kommer ut imorgon(!), fota min nya väska och förbereda inlägg till er

Onsdag: Har bokat in en grit-plyo (som alltid är dem jobbigaste 30 minuterna i hela mitt liv) på sats, sen jobba som vanligt men sen på eftermiddagen/kvällen ska jag och B prova på Body flight, såå taggad!! Kommer även vlogga om detta

Torsdag: Den här veckan går verkligen i träningenstecken, har bokat in spinning tidigt på morgonen och yoga senare på kvällen. ska även få in en lunch med Matti och senare på kvällen ska jag försöka packa klart inför Thailand.


Fredag: Inget inbokat utom jobb. Sen kanske det vore mysigt med en liten AW sådär innan jag lämnar Sverige på lördagen. Kom på att jag även ska försöka klämma in ett möte någon gång under veckan men kanske får bli fredag då..

Gillar

Kommentarer