veckans schema

Kavaj - klick / spagetti topp - klick/ lackleggings - klick (hett tips till er som älskar lackbyxor, dom sitter så jäkla br och skönt!!) / skor - klick / Solisar - klick / Väska - Karllagerfeld

Måndag: Började min måndag med en löprunda på 10 km. Idag var det lite jobbigare än vanligt men ändå så skönt efteråt. Sitter nu på kontoret hela dagen och efter jobbet ska jag möta upp några tjejkompisar och hjälpa dom med ett examensarbete, hämta ut paket och ikväll ska jag nog ta en promenad. Är så trött nu förtiden (järnbrist) så enda gången jag mår riktigt bra är när jag tränar/rör på mig. Till middag blir det nog fiskbullar då B är borta på jobb
Tisdag: På morgonen har jag en mysig frukost hos DAY och 2NDDAY inplanerad. Jobb hela dagen och på kvällen ska jag ut till Djurgårdsbrunn för en lanseringsmiddag för Miranda Kerr's hudvårdsmärke Kora.
Onsdag: Betala fakturor, ut med samarbeten, få in ett lunchpass och efter jobbet ska jag till Gina Tricot's huvudkontor för "brunch" haha (vi ska fota ett samarbete)
Torsdag: Inga som helst planer och jag vill hålla det så. Särskilt kvällen. Kommer väl se till att trycka in ett träningspass och en kvällspromenad men mest hänga med B då jag är inbokad hela resten av veckan.
Fredag: Grit klockan 07:00, möten och på kvällen ska jag och B iväg för att fira en tjejkompis
Helgen: Inga planer, funderar på att kanske styra ihop lite valborgs grillning hos oss om vädret är bra


That's my week so far, som ni vet dyker det ju upp triljoner grejer man glömt eller som helt enkelt bokas in sent. Funderar även på försöka boka in en klipptid, eller ska jag låta håret växa ut? Help a girl out!!

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Härliga bilder 😊
nouw.com/nettan
JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Så snygg kavaj 😉 <3 kika gärna in på min blogg för mer mode 😉 <3
nouw.com/josephinejuninger
westergrens
westergrens,
Du är så fin i kort!! :*
nouw.com/westergrens
lovisawallin
lovisawallin ,